fudbal

Fudbaleri Mladosti poraženi u Ivanjici

U utakmici 24.kola Super lige Srbije, fudbaleri Mladosti pretrpeli su poraz u Ivanjici od ekipe Javora, rezultatom 3:0.

Bila je to utakmica u koju su oba tima imala imperativ osvajanja tri boda, međutim, domaćin se mnogo bolje snašao, iskoristio svoje prilike i slavio pobedu, koja svakako rezultatski ne odražava odnos snaga na terenu.

Plavo-beli su kontrolisali posed, ali nisu uspevali da dođu do pogotka. Domaćin je rano došao u vođstvo, potom ostao sa igračem manje, ali je uspeo da sačuva svoj gol i uveća prednost. Pred sam kraj poluvremena Javor je iskoristio jedanaesterac, pa se na odmor otišlo sa dva gola prednosti za domaće.

U drugom poluvremenu Mladost je još više kontrolisala igru i prešla u totalnu ofanzivu, ali i to je bilo nedovoljno za postizanje pogotka. Igrači Javora krajem utakmice istrčali su brzu kontru i postavili konačan rezultat.

Strelci: Marković u 6`, Eliomar u 37`iz jedanaesterca i Panić u 80`

Žuti kartoni: Marković, Sević i Amanović(Javor), Pešić i Odita(Mladost)

Crveni karton: Crnomarković (Javor)

Javor: Đogatović, Ristovski, Karišik, Crnomarković, Amanović, Panić, Marčić, Đerić(od 21`Kornelius), Eliomar, Marković(od 65`Sević) i Mrkaić(od 81`Petković).

Mladost: Rosić, Milošević B, Milošević I, Šatara, Pešić(od 76`Badu), Pejović, Sinđić(od 55`Lazić), Pavlović, Radivojević, Odita i Dimić(od 46`Trifunović).

Narednu utakmicu u okviru 25.kola Super lige Srbije, fudbaleri Mladosti igraju u sredu 28.februara od 15 časova u Lučanima protiv ekipe Spartaka iz Subotice.