ostalo

Humanitarni tiket u podne: Dragoslav Gane Pecikoza tipuje za fondaciju Budi human

Poznati menadžer i producent očekuje da se Azuri vrate u formu pa je odigrao keca!

Humanitarni tiket u podne: Dragoslav Gane Pecikoza tipuje za fondaciju Budi human

Društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART učešćem u “Humanitarnom tiketu u podne” podržava i današnji plemeniti kladilac, menadžer i producent Dragoslav Gane Pecikoza.

Ganetu je muzika postala velika ljubav, ali i posao još daleke 1968. godine. Na početku je bio bubnjar u velikom broju sarajevskih grupa. Potom je okupio najbolje studijske i koncertne muzičare. U bivšoj Jugoslaviji sarađivao je sa najvećim zvezdama od Zdravka Čolića, Kemala Montena, Josipe Lisac, Čobija, Vajte, do Hanke Paldum i Halida Bešlića.

“Krivac” je za osnivanje “Zabranjenog pušenja”, “Crvene jabuke”, “Merlina”. Bio je izvršni producent i menadžer grupama “Tap 011”, “K2”…kreirao je karijeru Goce Tržan. Bio je menadžer Riblje čorbe, sarađuje sa Bajagom, Kusturicom, Biljom Krstić, Legendama

Producira i pozorišne predstave i sarađuje sa Lanetom Gutovićem, Milanom Kalinićem, Zijahom Sokolovićem, Brankom Đurićem – Đurom, Anđelkom Prpić, Mićkom Ljubičićem, potom, Lenom Kovačević, Aleksandrom Kovač, Dejanom Petrovćem…

Čovek koji je mnogo puta dokazao da ima nos da namiriše velike zvezde pokušaće da se dokaže i u MOZZART – ovom dobrotvorno listiću, a potencijalni dobitak usmeriće ka fondaciji “Budi human”.

Humanitarni tiket Gane je  započeo prijateljskom utakmicom fudbalskih selekcija ITALIJE i UKRAJINE. Azuri ne mogu reći za sebe da igraju dobar fudbal. U poslednja četiri zvanična duela ne znaju za reč pobeda. Doduše, u njihovu odbranu ide činjenica da su te utakmice igrali protiv sjajnih fudbalskih država kao što su Portugal, Poljska, Holandija i Francuska. Susret protiv Ukrajinaca prava je prilika da tim Roberta Manćinija ponovo pokaže sav svoj kvalitet i potencijal. Na drugoj strani, istočnoevropska država može se pohvaliti dobrim rezultatima svoje reprezentacije u poslednje vreme. Primera radi, na zadnjih pet mečeva Ukrajinci su zabeležili četiri trijumfa i jedan remi. Za svako poštovanje, nema šta.

,,Za početak igram jedinicu na Italijane, u njih imam potpuno poverenje“, predoseća keca Gane Pecikoza.

Iz Italije prelazimo u zemlju izlazećeg Sunca, Japan, gde će se u okviru Liga Kupa odigrati utakmica između KAŠIME i JOKOHAME. Reč je o prvom susretu polufinala ovog takmičenja. Oba tima su odličnim utakmicama na domaćem terenu obezbedila međusobni duel. Takođe, ove dve ekipe mogu se pohvaliti dobrom formom u poslednje vreme. Sve u svemu, može se očekivati dobar fudbal između ova dva japanska kluba. Inače, Jokohama je u četvrtfinalu dva puta tukla Osaku.

,,Verujem da će prevagnuti prednost domaćeg terena, zbog toga ponovo igram keca“.

Gane iz Japana prelazi u Rusiju. Radi se o utakmici šesnaestine finala tamošnjeg kupa, TJUMEN –  CSKA. Moskovljani su bili uspešniji u poslednjem međusobnom meču pobedivši sa 3:0. Inače, CSKA je imao niz od četiri duela bez poraza pa je minimalcem izgubio od Lokomotive. U svojim poslednjim susretima domaći su ostvarili pobedu pa potom remizirali. Favorit je očigledan.

“Nadam se da CSKA neće izneveriti, dvojka”.

I za kraj današnjeg dobrotvornog listića još jedan duel šesnaestine finala kupa, ali sad Danske. Jednu utakmicu će odigrati NIKOBING i VEJLE KOLDING. Gostujući sastav ima bolji međusobni skor, 3:4:7, uz opasku da nije poražen u poslednja četiri okršaja sa Nikobingom. Vejle je imao seriju od četiri meča bez poraza, pa je u poslednjem duelu Superlige Danske izgubio sa 3:0. Član Prve divizije Danske na svojih pet poslednjih duela ima skor 2:2:1. Na okršajima dve ekipe uvek su mreže bile pune golova.

“Već u prvom poluvremenu očekujem najmanje dva gola, 1ug 2+”, konstatovao je poznati menadžer i producent.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com