atletika

Atletičarka “ČAAK” – a Sanja Đoković u Reprezentaciji Srbije

U nedelju će u Rumuniji (Botosani) biti održano Prvenstvo Balkana u krosu, za koje je u sastav reprezentacije pozvana atletičarka AK “ČAAK” Sanja Đoković.

Sanja ĐokovićOvo je izuzetno priznanje za dosadašnji naporan rad ove mlade atletičarke koja će u sastavu reprezentacije za starije juniorke nastupiti kao mlađa juniorka.

Atletskom klubu “ČAAK”  posle Sanjinog nastupa na Balkanijadi ostaje još nastup na Krosu “Partizana”. Ovim takmičenjem će biti završena sezona kakvu bi mnogi  klubovi  želeli da imaju. Ekipa “ČAAK”-a predvođena Ivanom Ilić je trenutno na 22. mestu od 104 srpska kluba, na listi uspešnosti koju je objavio ASS.

– Moramo da istaknemo da su u centralnoj Srbiji ispred jedino AK “N. Pazar”, “AŠKT” Šabac i “Mladost” Užice – ističu u AK “ČAAK”.

Na osnovu dosadašnje dinamike napredovanja rezultata za  Ivanu Ilić, Nevenu Ilić, Sanju Đoković, Ivu Zelenović, Ognjena Nikolića i ostale mlade nade AK “ČAAK” će i u idućoj sezoni biti puno dobrih klupskih i reprezentativnih nastupa i razloga za slavlje.