atletika

AK “ČAAK” u punom sjaju na 42. Krosu Partizana

U petak 09. 11. 2018. godine, uspešno je održan 42-gi kros “Partizana”. Na ovogodišnjem krosu pored takmičara iz Srbije nastupili su i takmičari iz Republike Srpske i Crne Gore. Po već ustaljenoj tradiciji atletski klub “ČAAK” je i ove godine imao uspešan nastup i još jednom pokazao da  Čačak ima izuzetne atletske talente i trenere.

Pobeda Ive Zelenović u trci mlađih pionirki na 600 metara, ovog puta je bio njen najbolji ovogodišnji nastup. Obzirom da je Iva i iduće godine mlađa pionirka ovaj uspeh ima veću sportsku težinu.

Iva-Zelenović-1-xxx

Iva Zelenović, 1. mesto

U trci pionira, pobedom, se od ove kategorije na najlepši mogući način oprostio Ognjen Nikolić. Iduće godine Ognjen prelazi u kategoriju mlađih juniora pa s pravom možemo očekivati njegove prve reprezentativne nastupe.

Ognjen-Nikolić-1

Ognjen Nikolić, 1. mesto

Juniorska kros reprezentativka Srbije, Sanja Đoković je ubedljivom pobedom, u trci mlađih juniorki, krunisala ovogodišnju uspešnu sezonu.

Sanja-Đoković-1

Sanja Đoković, 1. mesto

Četvrtu zlatnu medalju za “ČAAK” osvojila je Dunja Mateić u trci devojčica rođenih 2011 godine.

Dunja-Mateić-1

Dunja Mateić, 1. mesto

Posle veoma uzbudljivog finiša i neizvesnosti do poslednjeg metra, u trci dečaka rođenih 2009. godine, Vuk Grujić je osvojio srebrnu medalju zlata vrednu.

Vuk-Grujić-2

Vuk Grujić, 2. mesto

Malo sportske sreće i takmičarskog iskustva je nedostajalo da se mlade atletske nade  u Čačak vrate sa daleko većim brojem medalja, jer su Sofija Đunović, Andrej Cvetić, Marta Jezdimirović, Kristina Đurović, Marko Milanović, Nađa Jović, Nina Kecović, Đurđa Đokić i Jana Janković zauzeli plasman među prvih 10. takmičara u svojim kategorijama.

AK ČAAK na krosu Partizana

AK ČAAK na krosu Partizana