fudbal

Borac poceo pripreme za nastavak sezone(foto i video)

Fudbaleri Borca odradiće zimske pripreme za nastavak takmičenja u drugom delu sezone Prve lige Srbije u Čačku.

Razlog za to su finansijski problemi, a čačanskog prvoligaša dodatno muči i “tanak” igrački kadar. U pauzi prvesnstva otišli su Tripković i Kuveljić, pa će stručni štab imati težak zadatak da, uz blokadu transfera, uigra tim i opstane u ligi.

Nikada teža sezona u istoriji Borca – finansijski problemi, blokada transfera igrača i borba za opstanak u Prvoj ligi. Ipak, tim Vladimira Stanisavljevića davao je sve od sebe da se održi u takmičenju. Prvo okupljanje Čačana posle zimske pauze, prozivka i početak priprema odigrali su se u bazi kraj Morave, gde će SE igrači narednih šest nedelja spremati za nastavak sezone. Zbog nedostatka novca nije iznenađenje što će Borac odraditi pripreme u Čačku, ali razlog za brigu svakako jeste nemogućnost transfera, uz odlazak Tripkovića i Kuveljića, zbog čega je Stanisavljević prinuđen da se oslanja na mlađe selekcije kako bi očuvao ionako skromni igrački kadar.

I pored svih nedaća, Stanisavljevića ne napušta optimizam – cilj ostaje isti, opstanak u ovom rangu takmičenja.

Do početka drugog dela sezone, Borac će odigrati 6 kontrolnih utakmica. Generalnu probu imaće 7 dana pred start prvenstva protiv Radničkog iz Kragujevca.