fudbal

Omladinci Levantea slave Milovanovićev gol postignut za 120 sekundi igre

Debi se Urošu pozlatio!

Omladinci Levantea slave Milovanovićev gol postignut za 120 sekundi igre

Mladi srpski napadač Uroš Milovanović imao je sjajan debi za M19 tim Levantea koji je sa 2:0 savladao vršnjake iz Alboraje. Milovanoviću junioru konačno su pristigli potrebni “papiri” pa je nastupio za mladi tim kluba iz Valensije i odmah se upisao u strelce.
“Imali smo gol prednosti, ali trener mi je ukazao šansu u 80 minutu susreta. Posle samo 120 sekundi, nakon solo akcije, uspeo sam da se upišem u strelce i postavim konačni rezultat od 2:0. Bitno je da su se tehničke formalnosti sredile i sad ću sa još većim žarom da treniram i nametnem se za M19 i B sastav Levantea”, kaže za Mozzart Sport Uroš Milovanović.

Sin poznatog fudbalera, sad menadžera Gorana Milovanovića, u novembru minule godine napunio je osamnaest godina i odmah je parafirao ugovor sa Levanteom. Pre toga u igri su bili Valensija i Dortmund, ali se mladi fudbaler, u dogovoru sa porodicom, opredelio za Levante.

Uroš je na pravom putu da se ponovo nametne selektoru srpske reprezentacije M19 Nenadu Sakiću čiju navalu predvodi igrač Fjorentine Dušan Vlahović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com