ostalo

Humanitarni tiket u podne: Momčilo Otašević tipuje za Fondaciju Trag

Crnogorski glumac očekuje pobede Juventusa i Monpeljea

Humanitarni tiket u podne: Momčilo Otašević tipuje za Fondaciju Trag

Učešćem u Humanitarnom tiketu u podne društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART, poslednjeg petka, podržala je i poznata hrvatska glumica Jelena Perčin. Danas joj se priključuje kolega, ali i snažnija polovina i izabranik Jeleninog srca Momčilo Otašević.

Reč je o crnogorskom glumcu rođenom na Cetinju. Uspešno se snalazi u pozorištu, na filmu, u televizijskim serijama, ali i kao voditelj. Član je Kraljevskog pozorišta Zetski Dom, Crnogorskog narodnog pozorišta, Narodnog pozorišta u Beogradu, ali je veliku popularnost stekao u regionu igrajući u serijama “Budva na pjenu od mora”, “Zora dubrovačka”, “Kud puklo, da puklo”, “Čista ljubav”, “Led”, “Na granici”…

Sa suprugom Jelenom ima Mašu i Lotu.

Supruga Jelena Perčin televizijskoj  publici poznata je  po ulogama, u serijama “Villa Marija”, “Zabranjena ljubav”, “Naša mala klinika”, “Bitange i princeze”, “Dobre namjere”, “Hitna 94”, “Najbolje godine”, “Zora dubrovacka”, “Kud puklo da puklo”… Zapažene role ostvarila je u filmovima “Duga mračna noć”, “Veliko pospremanje”,”7sex7”, “Most na kraju svijeta”, “Zbog tebe”, “Fuck off I love you”, “Pijavice”…

Ukoliko dobrotvorni listić našeg današnjeg gosta “prođe” sumu od 162.700, 00 dinara kompanija MOZZART doniraće Fondaciji “Trag”. Tako je odlučio naš plemeniti gost Momčilo Otašević.

Evo kako izgleda humanitarni tiket koji je sastavio poznati glumac koji živi u Zagrebu…

Na početku utakmica iz engleske Premijer lige, TOTENHEM – LESTER. Sparsi beže Čelsiju, a u poteri su za Sitijem i Liverpulom. Lisice su u zlatnoj sredini sa nekoliko poraza u nizu prekinutim remijem sa Liverpulom. Domaći su poraženi u dve utakmice, ali su potom ostvarili dva trijumfa. Međusobni skor je ujednačen, 11:6:12, a najubedljiviji trijumf imaju Sparsi od 6:1.
“Kombinujem jedinicu uz tri plus”.

Naredna destinacija je Francuska, MONPELJE – MONAKO. Naravno da Kneževi imaju bolji skor, 2:11:24 i jedna od pobeda je bila sa 6:2. U ovom prvenstvu gostima ne cvetaju ruže, u opasnoj su zoni I vreme je da se “čupaju”. Domaći su uz bok najboljim ekipama iz Francuske. U poslednjem mini ciklusu Monpelje ima tri nerešena rezultata i poraz. Rivali imaju niz od četiri poraza pa poslednju pobedu.
“Bio je to trenutni bljesak Monaka, ipak, bodovi ostaju Monpeljeu, kec”.

Jedna od interesantnih utakmica odigraće se u Holandiji, UTREHT – PSV. Gosti su pobegli najvećim rivalima, Ajaksu i Fajenordu, i drže lidersko mesto. Niz bez poraza gostujućeg sastava traje čak osam utakmica. Poslednja pobeda je bila od 5:0. Utreht je malo iskočio sa pravog puta, nanizao je četiri neuspeha. Poslednjih pet okršaja PSV je dobio, često bez primljenog gola, a jednom je bilo rukometnih 7:1.
“Okušaću se sa golovima, GG, uz tri plus”.

I Momčilo je odabrao jednu dvojku iz Serije “A”, SASUOLO – JUVENTUS. Domaći su u sredini, a Stara dama drži čelnu poziciju. Nakon poraza od Napolija Sasuolo je imao dva remija i trijumf. Nakon fantastične serije Juve je dozvolio poraz od Atalante, pa remi sa Parmom. Istorija kaže 1:1:9, uz pobedu kluba iz Torina sa 7:0.
“Dvojka”.

Naš poslednji 153. dobitnik u Humanitarnom listiću, sa zagarantovanim iznosom od 10.000, 00 dinara, radijski voditelj Dejan Avramović – Robert usmerio je donaciju za lečenje glumca S.M. Nova donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 10.925.120,00 dinara.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com