fudbal

Kadeti FK BIP otputovali na pripreme u Kosjerić

Kadeti FK BIP otputovali su na desetodnevne pripreme u Kosjerić. U okviru priprema za prolećni deo prvenstva u Kadetskoj ligi Zapadne Srbije, jednu od faza obaviće i u staroj bazi Kosjerić.

Upravo to će biti prilika da se, uz odličan rad i izvanredne uslove, iskoristi šansa i odigra što više kvalitetnih kontrolnih utakmica sa protivnicima odgovarajućeg uzrasta iz okoline.

Na spisku putnika za Kosjerić, koji će trenirati pod dirigentskom palicom trenera i kordinatora Omladinske škole Milutina Marušića, nalazi se šesnaest igrača. Među putnicima nema trojice najboljih igrača igrača iz jesenjeg dela prvenstva, Lazara Đokovića, Matije Malenovića i Petra Lučića, koji će u ovoj polusezoni nastupati za omladinski tim FK BIP, kao i dvojice povređenih igraca, Vukašina Šarkovića i Luke Jekića.

Primarni cilj ekipe i u ovoj polusezoni su što bolji plasman u ligi u kojoj trenutno zauzimaju peto mesto i stvaranje igrača koji će biti spremni da u budućnosti postanu članovi seniorskog tima.

Povratak u Čačak planiran je za 16. mart, a do tada, pored velikog broja treninga, kadeti će odigrati i kontrolne utakmice protiv odgovarajućih timova Radničkog, Sloge i Jedinstva.