ostalo

1037. Humanitarni tiket u podne: Veselin Toza Matić tipuje za Nikolu Rabrenovića – “Budi human”

Poznati košarkaški trener u Lesteru očekuje jedinicu!

1037. Humanitarni tiket u podne: Veselin Toza Matić tipuje za Nikolu Rabrenovića – “Budi human”

Kao dečak bavio se svim sportovima. Trenirao je odbojku, ali je pred svaki odbojkaški trening sa drugovima igrao basket. Tako je lagano uplovio u košarkaške vode. Iz bogate košarkaške karijere uvek će se sećati utakmice koju je dobio nakon četiri produžetka što je svojevrstan raritet.

Među mnogobojnim trofejima i priznanjima izdvaja trenutak kad je pokorio Aziju sa selekcijom Irana. Dugogodišnji je glavni trener kampa za šutere na Yubac – u. Kao i do sad sa puno energije, entuzijazma, želje za novim dokazivanjem uskoro preuzima reprezentaciju Indije i to će biti peti nacionalni tim koji će predvoditi. Srbija će u Indiji imati dvojicu košarkaških selektora, muške i ženske reprezentacije, Zorana Višića i Tozu Matića.

Kad smo kod Zorana Višića selektor košarkaške reprezentacije Indije postao je MOZZART – ov 166. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podneZoran je sjajno prognozirao ishode sve četiri utakmice Lige Evrope i ostvario fantastičan dobitak od 129.000, 00  dinara koje je usmerio ka Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom.

I dobrotvorni listić glumca Aleksandra Srećkovića  Kubure bio je sa fantastičnim dobitakom od 152.200, 00 dinara koje jeMOZZART donirao na istu adresu Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom.

Ako sad podvučemo crtu naša kompanija je samo u ovoj akciji donirala  11.915.690,00 dinara!

Pre puta za Indiju i preuzimanja nacionalnog tima Toza Matić sastavio je MOZZART – ov Humanitarni tiket u podne. Potencijalni dobitak namenio je Nikoli Rabrenoviću.

Naš plemeniti kladilac tipovanje je započeo od Holandije, NAC BREDA – EMEN. Rivali zauzimaju veoma loše pozicije na tabeli, domaći su fenjeraši lige, a gosti su tik iznad opasne zone. Derbi začelja. U poslednjih pet utakmica Breda je ostvarila skor 1:1:3, poslednji je bio minimalan poraz. Emen je u poslednjoj utakmici uknjižio tri boda, takođe ima učinak 1:1:3. Međusobni skor je 1:2:2, uz napomenu da je Emen dobio poslednji međusobni duel sa 2:0.

“Da probam sa tri i više golova na meču”.

Prelazimo u Belgiju, STANDARD – ANDERLEHT. Međusobni skor je ujednačen, 24:18:24. Klub iz Liježa je ostvario pobedu od 5:1, a gosti su bili ubedljiviji, 6:0. U plej – ofu Anderleht je doživeo sva tri poraza, Standard ima skor 2:0:1, ali gleda u leđa Genku i Brižu koji ga je ubedljivo savladao sa 4:0. Pre tog poraza domaći su ubeležili četiri trijumfa. Pobednička serija Anderlehta trajala je na tri utakmice pa su usledila tri neuspeha. Golovi su izvesni kad igraju ova dva kluba.

“Gol, gol, uz tri plus”.

U Bundesligi večeras snage odmeravaju NIRNBERG i ŠALKE. Gosti imaju bolji skor, 6:8:18 i poslednju pobedu od 5:2. Oba kluba nisu u zavidnom položaju mada tim iz Gelzenkirhena ima devet bodova više. Da li dolazi bolji period za Nirnberg, jer je ubeležio dve pobede i remi, videćemo večeras. Šalke ima čak četiri poraza na poslednjih pet utakmica, ali I tri poslednja trijumfa nad rivalom. Bilo je puno golova na pomenutim mečevima.

“Još jednom verujem da dolazi tri i više golova”.

I za kraj ovog dobrotvornog listića Premijer liga, LESTER – NJUKASL. Lisice imaju suficit od 12 bodova u odnosu na Svrake. Pobednička serija domaćih traje na četiri meča. Njukasl je bez datog gola položio oružje pred Arsenalom i Kristal Palasom. Međusobni skor je približan, 9:6:11.

“Da zaključimo humanitarno tipovanje sa jedinicom”, konstatovao je Toza Matić.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com