ostalo

Humanitarni tiket u podne: Darko Belojević tipuje za Ustanovu za decu i mlade sa autizmom – “Stacionar”

Nekadašnji golman i trener golmana Partizana cilja dobitak od preko pola miliona dinara

Humanitarni tiket u podne: Darko Belojević tipuje za Ustanovu za decu i mlade sa autizmom - “Stacionar”

Kao dečak bavio se svim sportovima, najviše fudbalom i košarkom. Odrastao je uz velikane našeg sporta koje je obožavao. Na Darkovom spisku sportskih uzora nalazili su se Duci, Praja, Kića, Moka, ali i fudbalske veličine poput Džaje, Šurjaka, Bjekovića, Moce, Karasija, Jerkovića…Od malena je bio navijač Parizana u kome je branio osam godina i toliko bio trener golmana. Nadam se da pogađate da je današnji gost Humanitarnog tiketa u podne Darko Belojević koji za Mozzart Sport kaže:
“Jednom sportista, uvek sportista i borac. Kako na terenu tako i u životu. Naravno, i na humanitarno – kladilačkom polju. Evo šta sam odigrao na nedeljnom plemenitom listiću uz želju da dobitak ode za osobe koje imaju problem sa autizmom”.

Prva utakmica stiže sa Apenina, FJORENTINA – BOLONJA. Ljubičasti imaju suficit od devet bodova u odnosu na Bolonju koja je uspela da izađe iz crvene zone. Klub iz Firence na poslednjih deset utakmica ima samo jednu pobedu, uz pet remija i tri poraza. POslednji je bio minimalan na domaćem terenu. Bolonja je živnula, četiri trijumfa i poraz iz poslednjih pet utakmica. Istorija nije na strani tima koji vodi Siniša Mihajlović, 15:13:5.
“Nadam se pobedi Fjorentine uz golove, 1&gg”.

Drugi duel na dobrotvornom listiću dolazi iz Francuske, REN – NICA. Međusobni skor je približan, 15:12:14. Nica sa pet bodova viška bolje i stoji na tabeli od rivala. REn je na poslednjih pet mečava ostvario učinak od 1:2:2. Na drugoj strani jedino je Marselj dobio Nicu koja ima tri pobede i nerešen ishod. Mislimo u poslednjih pet utakmica. Gosti u poslednjih devet okršaja nisu izgubili od domaćih.
“Očekujem da Ren pobedi, a da u drugom poluvremenu padne više golova nego u prvih 45 minuta”.

Utakmicom sa Iberijskog poluostrva zaključujemo današnji plemeniti listić, ĐIRONA – VILJAREAL.  Žuta podmornica se spustila u crvenu zonu. Đirona ima četiri poena više od rivala, ali i tri poslednja poraza. Viljarealu pamtimo remi od 4:4 sa Barselonom i poraze od Selte i Betisa. Domaći su upisivali bodove u poslednja dva okršaja i nisu primili gol.
“Kombinujem dvojku sa golovima, 2&gg”, zaključio je Darko Belojević kome su se ove sedmice u Humanitarnom tiketu u podne društvo pravili: Vlada Đurović, Edin Zuković, Dragan Vuković, Dragan Zdravković,Toza Matić i Zoran Višić.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com