ostalo

Humanitarni tiket u podne: Miloš Pantović tipuje za Unu Bihorac – Fondacija “Budi human”

Bohumova kopačka tipuje na slom Engleza i kvotu 2,90

Humanitarni tiket u podne: Miloš Pantović tipuje za Unu Bihorac - Fondacija “Budi human”

Orlovi s MOZZARTOM u niskom letu pikiraju svetske i evropske kvalifikacione pobede, a Miloš Pantović, fudbaler Bohuma dobitan šut u rašlje 1.092. “Humanitarnog tiketa u podne”. Kvota ovoga podneva iznosi 18,84, a potencijalni dobitak uz kompaniju koja uvek daje maksimale 188.400 dinara, što nas od ovoga momenta osnovano usmerava na čekanje ishoda mečeva ne bi li došli do dodatnog plusa u našoj plemenitoj kasici. Kako ona, ta naša kasica radi, možete čuti svuda, pa i videti na preko 80 adresa širom Srbije i Republike Srpske, budući da smo do sada preko nje prosledili plemenitost koja broji 12.328.290 MOZZART dinara.

Ali, dosta s impozantnim ciframa. Miloš Pantović namerava da pomogne malenoj Uni, rođenoj u junu 2013. godine, koja se već na početku života suočila sa problemima koje joj je sudbina namenila – dijagnostikovan joj je redak oblik artrogripoze i srčana mana.  Nažalost, tu se zdravstveni problemi ove devojčice ne završavaju. Uni je nakon nekog vremena otkriveno i teško oštećenje sluha.

Pomozimo joj MOZZART igrom, pa zatim popričajmo i s Milošem Pantovićem, fudbalerom Bohuma, koji je, to ćete već čuti za naš portal preneo svoja ishustva u radu s velikanima svetskog fudbala.

Idemo prvo na meč TROMSDALEN – JERV, odnosno u drugoligaške vode Norveške. Domaćin na devet do sada odigranih utakmica nije postigao pobedu, a primio je ni manje ni više nego 33 gola. To je za Jerv čist zicer, iako ni ovaj tim ne blista, pa je sve sem kiše golova na ovom susretu pravo iznenađenje.

“Igram GG3+”, poručio nam je Miloš

Pređimo na uzbuđenje dana, odnosno Ligu nacija uz HOLANDIJU i ENGLESKU. Holanđani su do ovog polufinala stigli pošto su eliminisali aktuelnog Svetskog prvaka Francusku, takođe iz ove grupe je ispala i Nemačka. Englezi su u seriji od pet uzastopnih pobeda, a u ovih pet utakmica postigli su ukupno 18 golova. Prethodni susret ovih rivala odigrao se u martu prošle godine u Amsterdamu i tada su Englezi slavili minimalnim rezultatom, međutim dva duela pre tog pripala su Holanđanima.

„Jedinica na Holandiju, službeno će naš gost, Bajernovo dete, što bi se reklo sve od glave, pa do pete.

A sada NARDO – BRIN, odnosno trećeligaški duel norveškog fudbala. Koliko su vam poznati rivali, o tome se da individualno razgovarati, pa zato za ovu priliku delimo univerzalno korisnu informaciju u kojoj navodimo da domaćin na četiri vezana meča nije izgubio. Brin nije pobedio na isto toliko susreta, ali je rivala s kojim igra poslednji put u septembru prošle godine tukao sa 0:2. Pre toga, na ukupno dva susreta ovih timova igračima koji su se odvažili na tipovanje prolazila je 6+ igra.

„Igram dvojku“, odlučio je Miloš, i odvojio na stranu kvotu 2,25, pa nastavio tipovanje ne mejajući ligu.

Kraj kladilačkog razigravanja diktira meč FREDRIKŠTAD – VIDAR. Nema šta, domaćin je na trećoj poziciji, samo je jednom poražen na proteklih pet utakmica, dok Vidar vodi začelje tabele sa tri vezana kiksa. Reklo bi se, šansa je i više nego primamljiva za Fredrikštad da zabeleži još jenu, za bodove važnu pobedu.

„Igram GG“, zatvara igru Miloš Pantović.

Verujemo da znate, jer ako ste čitali rubriku MOZZART Sport „Pet na pet“, onda vam je dobro poznato da je naš današnji gost rođen u Minhenu gde je i odrastao. Uz oca i brata, koji je stariji osam godina, počeo je da “pika” fudbalsku loptu. Ubrzo, sa šest godina, krenuo je i da trenira fudbal u malom klubu blizu mesta gde je živeo sa porodicom. Srpskog dečaka zapazili su ljudi iz fudbalskog giganta u koji je prešao. Miloš Pantović je jedanaest godina igrao za Bavarce. Jedan je od malobrojnih dečaka koji je od najmlađih selekcija stigao do prvog tima Bajerna.  Tačnije, prošao je skoro kroz sve kategorije šampiona Nemačke, od M12 do seniorskog tima.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN