ostalo

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Saša Pavlović tipuje za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”

Proslavljeni košarkaš u Ukrajini očekuje od dva do četiri gola!

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Saša Pavlović tipuje za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”

Za kompaniju MOZZART centralni događaj dana počeće u 13.00 sati. Tada će sjajni košarkaš Saša Pavlović svečano otvoriti 74. obnovljeni košarkaški teren u kompanijskoj akciji “100 terena za jednu igru”. Mesto dešavanja je Banjica, tačnije Bulevar oslobođenja 106.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Takođe, MOZZART je u okviru akcije “Humanitarni tiket u podne”, na preko 80 adresa, donirao ravno12.328.290, 00 dinara. Nekako nam se učinilo interesantno da pomenutu cifru danas pokuša da uveća upravo Saša Pavlović kao gost u plemenitom listiću. Zahvaljujemo se dragim ljudima koji su nam pomogli u toj nameri, prepoznaće se sigurno. Ali, započnimo dobrotvorno tipovanje sa Sašom koji je potencijalni dobitak namenio za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”.

Na humanitarnom listiću našle su se kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo. Prvo, UKRAJINA – SRBIJA. Orlovi imaju jedan remi od 1:1 sa Portugalijom. Pozitivan niz naše reprezentacije, koju će na putu ka najvišim dometima pomagati i kompanija MOZZART, traje već osam mečeva. Ukrajinci imaju dva remija pa trijumf. Puleni Andreja Ševčenka imaju bolji skor od naših izabranika, 4:0:0. Tradicija služi da bi se srušila. U ”B” grupi Ukrajina je prva sa četiri boda.

“Da probam sa brojem golova od dva do četiri”.

U isto vreme AUSTRIJA dočekuje SLOVENIJU. Domaći imaju jednu pobedu nad rivalom od 3:0, ali I dva poraza u grupi. Slovenci imaju dva nerešena ishoda. Nakon poraza od Norveške Slovenci su nanizali pet remija, sve sa po 1:1. Poljska i Izrael su dobili Austriju.

“Golovi, od dva do tri”.

DANSKA igra sa REPUBLIKOM  IRSKOM. Istorijski gledano skor je 1:4:2, a najubedljivije pobede su od 5:1 odnosno 4:0. U “D” grupi domaći imaju bod, a gosti vode sa dve pobede. Danci su remizirali sa Švajcarcima dok Irska ima poslednja dva remija i dve minimalne pobede.

“Ništa ne menjam, od dva do tri gola”.

I još jedan kvalifikacioni duel za EURO, NORVEŠKA – RUMUNIJA. Gosti imaju pobedu i poraz, domaći remi i poraz u grupi “F”. Norvežani su podelili bodove sa Švedskom, ali su Rumuni poraženi od istog rivala da bi nakon toga dobili Farane sa 4:1. Međusobni skor je na strani Norveške, 1:1:0.

“Očekujem golove na ovom meču, tri plus”, konstatovao je Saša Pavlović o kome dodajemo: Profesionalnu karijeru počeo je u Budućnosti. Veoma uspešne nastupe imao je za NBA klubove poput Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Bostona…Vrativši se u Evropu igrao je za Partizan i Panatinaikos. Osvojio je domaću ligu, ali i kup Grčke. Ubeležio je više nastupa za nacionalni tim.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com