ostalo

Humanitarni tiket u podne: Radmilo Ivančević tipuje za NURDOR

Trener u srpskoj reprezentaciji U21 očekuje pobede Danske, Norveške i Austrije!

Humanitarni tiket u podne: Radmilo Ivančević tipuje za NURDOR

Novi ponedeljak, nova radna sedmica za naš dobrotvorni listić. Da vas podsetimo da je kompanija MOZZART samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na preko 80 adresa donirala ravno12.328.290, 00 dinara. U narednih sedam dana pomenutu cifru pokušaće da uvećaju naši novi plemeniti kladioci: Ivana Vukajlović, Srećko Jarić, Aleksandar Vukosavljević – Mlata, Voja Aralica, Radovan Krivokapić, Lena Bogdanović i danas Radmilo Ivančević.

Ivančević je trener u stručnom štabu srpskog nacionalnog tima U21 koji se sprema za kontinentalno takmičenje koje uskoro počinje. Orlići igraju u Trstu sa Austrijom, Nemačkom i Danskom. Prvi meč je već za sedam dana, 17. juna.

Inače, Radmilo je tokom prebogate igračke i trenerske karijere radio u Šumadiji, Partizanu, niškom i kragujevačkom Radničkom, Obiliću, Radu, Smederevu, Novom Pazaru, ali i u inostranstvu od Kuvajta, Kipra, Severne Makedonije, Grčke, do Španije. Na Pirinejima je bio u stručnim štabovima Ovijeda i Atletiko Madrida.

U moru obaveza u reprezentaciji U21 Radmilo je sastavio današnji Humanitarni tiket u podne. Evo i kako:

Na plemenitom listiću našle su se utakmice iz kvalifikacija za EURO, a prvi meč je duel ČEŠKA – CRNA GORA. Poznato je šta je pre neki dan prethodilo utakmici Sokolova. Duel protiv Kosova okončan je remijem 1:1. Pre toga Crnogorci su izgubili od Engleske, Rumunije, Srbije, a odigrali su nerešeno sa Bugarskom. Česi su dobili Bugare, pre toga Slovake i Poljake, ali su im skalp uzeli Brazil i Engleska. Istorija je na strani Češke, 2:0:0.

“Očekujem golove, tri plus”.

Iz Češke prelazimo u Dansku gde DANSKA dočekuje GRUZIJU. Domaći imaju bolji međusobni skor, 2:1:0, uz najubedljiviju pobedu od 6:1. U grupi “D” Danci imaju dva remija sa Irskom i Švajcarskom. Pre toga nerešeno su igrali protiv Kosova i još jednom Irske. Gruzini su izgubili dve utakmice, a onda su dobili Gibraltar.

“Realno je da Danci pobede, kec”.

Na ostrvu FARSKA OSTRVA dočekuju NORVEŠKU. Nacionalni timovi se do sad nisu susretali. U grupi “F”, Farani imaju tri poraza uz gol razliku minus sedam, gosti su na dva remija i jednim porazom. Iz poslednjih pet duela Farani imaju samo jedan remi, ostalo su porazi, a Norvežani su dva duela odigrali nerešeno. Vreme je za tri boda.

“Dvojka”.

I naredne dve reprezentacije se nisu sastajale, SEVERNA MAKEDONIJA – AUSTRIJA. Domaći u grupi imaju sva tri znaka, Austrijanci nemaju iks. Makedonci su imali tri pobede, remi sa Slovenijom i poraz od Poljske. Austrija je minimalcem dobila poslednji duel sa Slovenijom.

“Možda malo iznenađenje, dvojka na Austriju”.

I da humanitarni tiket okončamo u Madridu gde ŠPANIJA igra sa ŠVEDSKOM. Crvena furija ima tri pobede i dva poraza od rivala, a slavila je sa 3:0. U grupi “F” ove dve reprezentacije drže prve dve pozicije, Španci su bez poraza. Poslednji neuspeh doživeli su od Hrvatske pa su nanizali četiri trijumfa. Šveđani su sa 3:0 dobili Maltu.

“Sad kombinujem jedinicu uz četiri plus”, konstatovao je Radmilo Ivančević.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com