ostalo

Humanitarni tiket u podne: Srećko Jarić tipuje za Institut za ortopedsko – hiruške bolesti “Banjica”

Legendarni košarkaš očekuje golove na duelu Francuskinja i Norvežanki

Humanitarni tiket u podne: Srećko Jarić tipuje za Institut za ortopedsko – hiruške bolesti “Banjica”

Dragi naši kladioci, dobrotvorni kladioci i čitaoci našeg portala još jednom vas podsećamo da je kompanija MOZZART samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na preko 80 adresa donirala ravno12.328.290, 00 dinara.

Danas imamo 1098. poznatu ličnost, Srećka Jarića, kao učesnika plemenitog listića koji od naše kompanije dobija 10.000, 00 dinara za sastavljanje tiketa čiji će dobitak otići u humanitarne svrhe.

Inače, prva opcija našem današnjem gostu bio je fudbal. Košarkom je počeo da se bavi u Radničkom. Odmah je osvojio dva trofeja u domaćem prvenstvu i nacionalnom kupu tada izuzetno kvalitetne lige.

Na poziv Moke Slavnića prelazi u Šibenik, igra sa Draženom Petrovićem, i osvaja novu titulu koja je oduzeta za zelenim stolom. Naredna destinacija je beogradski IMT sa kojim uzima kup tadašnje Jugoslavije.
“Basket je bio popularan u tom periodu, a ‘krivac’za moj košarkaški angažman je čuveni Bata Đorđević.  U tom periodu svi smo voleli Iva Danea. Vanserijski igrač sa sijaset trofeja, član FIBA kuće slavnih. Volim Partizan, ali nisam ostrašćen. Navijam za svaki srpski klub koji igra bilo koje međunarodno takmičenje”, kazao je za Mozzart Sport Srećko Jarić i prešao na plemenito tipovanje.

Krenuli smo od utakmice NIGERIJA W – J.KOREJA W. Reč je o Svetskom prvenstvu za žene, a obe selekcije u grupi imaju ubedljive poraze bez datog gola. U poslednjih pet utakmica Nigerija je ostvarila dva trijumfa i tri poraza. Iz istog broja duela Koreja ima skor 1:1:3, dve poslednje utakmice su Korejanke izgubile.
“Da pokušam sa dvojkom na Koreju”.

Nastavljamo sa mečevima sa SP za žene, FRANCUSKA W – NORVEŠKA W. Obe reprezentacije imaju po tri boda. Francuskinje imaju sjajan niz, iz deset utakmica imaju devet trijumfa i poraz. Norvežanke su takođe sjajne, samo tri poraza iz poslednjih deset duela. Međusobni skor je ujednačen, 3:3:3, a poslednji meč je okončan remijem, 1:1.
“Tri plus”.

Okrećemo se Rumuniji, HERMANŠTAT – KLUŽ. Finale plej – auta uz napomenu da je domaći klub dobio prvi meč sa 2:0. Pre ovog poraza Kluž je imao niz od šest pozitivnih ishoda. Domaći su pobedili poslednje dve utakmice, a ekipe imaju samo jedan međusobni okršaj.
“Opet tri plus”.

I u noći sreda na četvrtak u Kolumbiji igraju PASTO – JUNIOR. Finale plej – ofa koji je počeo minimalnom pobedom Juniora u prvom meču. Gosti su u seriji od sedam mečeva bez poraza. Pasto je pre poslednjeg neuspeha dobio dva duela. Junior ima bolji međusobni skor.
“Da zaključim plemeniti tiket sa jedinicom”, kazao je Jarić koji podržava Mozzartovo obnavljanje košarkaških terena.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com