ostalo

Humanitarni tiket u podne: Voja Aralica tipuje za Milana Radojevića, Rekovac

Producent, aranžer, kompozitor, izvođač očekuje dobitak od preko 200.000 dinara!

Humanitarni tiket u podne: Voja Aralica tipuje za Milana Radojevića, Rekovac

Naš današnji plemeniti kladilac je Beograđanin Voja Aralica. Profesionalnu karijeru započeo je sa samo šesnaest godina. Producirao je preko pedeset albuma od kojih su mnogi dostigli najveće tiraže u bivšoj Jugoslaviji. Pored toga što je radio u najboljim studijima regiona karijeru je gradio u najboljim svetskim studijima. Voja je priznati producent, aranžer, kompozitor, izvođač i njegov doprinos stvaranju mnogobrojnih filmskih numera, mjuzikla, reklama je nemerljiv.

Tokom bogate karijere sarađivao je sa Bajagom, Električnim Orgazmom, Emirom Kusturicom, Dejanom Cukićem, Anom Stanić, Biljom Krstić, Marinom Perezić, Zdravkom Čolićem, Zabranjenim pušenjem, Nikolom Pejakovićem – Koljom i mnogim drugim izvođačima.

I današnji poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, od kompanije MOZZART, dobija ulog od 10.000, 00 dinara. Ukoliko tiket “prođe” naša kompanija dobijenu sumu, u ime poznatog gosta, donira u humanitarne svrhe. Do danas MOZZART je na preko 80 adresa donirao ravno12.328.290, 00 dinara.

Voja potencijalni dobitak usmerava za Milana Radojevića iz Rekovca. Milan je živeo sa bakom jer su ga roditelji ostavili. Nalazi se u teškoj situaciji, bez kupatila, vode, struje, odeće, obuće, hrane…Pomoć mu je svakako preko potrebna. Sigurni smo da će naša kompanija,  zahvaljujući odluci našeg  menadžmenta, Milanu uputiti donaciju od 10.000, 00 dinara, ukoliko Vojin tiket ne bude dobitan.

U dobrotvorno tipovanje startujemo iz Japana, KAVASAKI – SAPORO. Rivale dele samo četiri poena, ali su domaći na poziciji broj dva. Iza Kavasakija je sjajna serija od 11 mečeva bez poraza. Saporo nije izgubio na poslednje tri utakmice. Međusobni skor je na strani domaćih i to ubedljivo, 8:1:1, uz najubedljiviji trijumf Kavasakija od 7:0.

“Recimo da će u prvom poluvremenu pasti minimum dva gola”.

Prelazimo na utakmicu sa Mundijala za žene i ponovo zemlja izlazećeg sunca, JAPAN W – ŠKOTSKA W. Rivalke se do sad nisu sastajale. U grupi “D” Japan ima remi odnosno bod, a Škotska je sa jednim porazom. Japanke na poslednje tri utakmice imaju tri nerešena ishoda, poslednji porazi su od Francuske i Engleske. Fudbalerke iz Škotske imaju pet pozitivnih ishoda, pa poslednji poraz u grupi od Engleske.

“Prelaz iz jedan u jedan”.

Vratićemo se Svetskom prvenstvu za dame pošto par rečenica kažemo o meču SLIGO – KORK SITI. Roversi imaju dva boda više od Korka. Iz deset poslednjih utakmica imaju samo dva poraza. Poslednji duel ovih rivala okončan je bez golova. Gosti su svoju poslednju utakmicu remizirali, 1:1. Istorija je na strani Korka, 6:9:10.

“Da probamo sa dvojkom”.

ENGLESKA W – ARGENTINA W kao poslednji par na današnjem plemenitom listiću. Britanke imaju jednu pobedu u međusobnim okršajima i to od 6:1. U grupi Engleska ima tri, a Argentina bod. U prijateljskim mečevima Engleskinje su dozvolile da izgube od Kanade i Novog Zelanda. Argentinke su remizirale sa Japankama, nije bilo golova.

Pokušavam sa kombinacijom jedan i tri plus”.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com