ostalo

Humanitarni tiket u podne: Miloš Ćuk tipuje za “Suncokret” – Savez za cerebralnu i dečju paralizu Vojvodine

Trenutni kapiten naše sjajne vaterpolo reprezentacije siguran u trijumf Senegala!

Humanitarni tiket u podne: Miloš Ćuk tipuje za “Suncokret” – Savez za cerebralnu i dečju paralizu Vojvodine

Poslednji, 178. dobitnik u MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji “Humanitarni tiket u podne” bio je Ivan Paunić. Sjajni košarkaš je ostvario dobitak od fantastičnih 198.800, 00 dinara koje će naša kompanija usmeriti akciji Koš za sreću. Trenutna ukupna suma koju je MOZZART donirao u dobrotvornom listiću iznosi 12.858.690, 00 dinara.

Šta reći? Sjajno!

Naravno, naš današnji plemeniti kladilac, vaterpolista Miloš Ćuk, prilično je doprineo osvajanju poslednjeg reprezentativnog zlata u Svetskoj ligi. Novi kapiten zlatnih delfina će sa podmlađenom reprezentacijom pokušati da napravi još jedan sjajan rezultat na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji. Ali, i sad u kolekciji ima brojna odličja.

Osvajao je prvenstva i kup Srbije i Mađarske, Evroligu sa Partizanom. Sa nacionalnim timom, između ostalog, zlato u Brazilu, zlata na Evropskim i Svetskim šampionatima, u Svetskoj ligi… Miloš je produžio saradnju sa zagrebačkom Mladošću za koju je igrao minule sezone na vrhunskom nivou, a kako je podvukao primljen je na najbolji mogući način.

A kad smo mlađeg Ćuka pitali za životni i sportski moto kratko je odgovorio: “Jednostavno vera u sve. Vera u ljubav, uspeh, rad, ljude… Očekujem da ću sastaviti i dobitan plemeniti listić”, kazao je Ćuk i krenuo sa dobrotvornim tipovanjem.

Prva utakmica dolazi iz Norveške, OD GRENLAND – MOLDE. Gosti su lideri lige, ali imaju neku utakmicu više od pratilaca. Imaju četiri boda više od domaćih koji su bili u seriji od tri pobede. Poslednju utakmicu su sa 3:0 izgubili od Boda. Molde ima bolji međusobni skor, 11:13:15 I najubedljiviju pobedu od 6:1. Poslednji okršaj završen je bez pobednika, 1:1.

“U prvom poluvremenu očekujem minimum dva gola”.

Prelazimo na tlo Afrike, UGANDA – SENEGAL. Utakmica osmine finala Afričkog kupa nacija. Uganda je posle dve pobede i dva remija sa 2:0 izgubila od Egipta. Senegalci su na poslednjih deset utakmica izgubili samo jedan meč, od Alžira sa 1:0. Bolji međusobni skor ima Senegal, 1:2:0.

“Da probamo sa prelazom iz dva u dva”.

U isto vreme, 21.00 sat, u Norveškoj igraju VIKING – HAVESUND. Rivali su u zlatnoj sredini tabele, ali domaći imaju suficit od dva boda. I Viking je na poslednjih pet utakmica izgubio jedan duel, takođe, od Boda. Volerenga je poslednja dobila Havesund sa 4:1. Međusobni skor je ujednačen, 9:7:11, a oba tima su slavila sa po 4:0. Timovi pokazuju zavidnu efikasnost.

“Gol, gol”.

Tiket zaključujemo duelom iz Republike Irske, UCD – FIN HARPS. Istorija je na strani domaćih, skor, 9:5:7, a Dablin je imao pobedu od 5:0. Inače, reč je o derbiju začelja dva poslednjeplasirana tima, a domaći imaju četiri boda manje. Dablin ima deset poraza u nizu dok je seriju od šest neuspeha gostujući sastav prekinuo remijem i trijumfom. Fin Harps je poslednji okršaj sa rivalom dobio sa 3:0.

“Realnija je dvojka”, konstatovao je Ćuk koji će pokušati da uveća cifru od 12.858.690, 00 dinara koliko je kompanija Mozzart donirala u plemenitom listiću.  Poslednji dobitnci bili su Srđan Gojković Gile, sa zagarantovanih 10.000, 00 dinara koje Mozzart donira MS Platformi Srbije i košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com