ostalo

Humanitarni tiket u podne: Marko Gavrilović tipuje za Dečji dom Mladost iz Kragujevca

Futsal trener ne očekuje puno golova na mečevima Kupa afričkih nacija

Humanitarni tiket u podne: Marko Gavrilović tipuje za Dečji dom Mladost iz Kragujevca

Poslednji, 178. dobitnik u MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji “Humanitarni tiket u podne” bio je Ivan Paunić. Sjajni košarkaš je ostvario dobitak od fantastičnih 198.800, 00 dinara koje će naša kompanija usmeriti akciji Koš za sreću. Trenutna ukupna suma koju je MOZZART donirao u dobrotvornom listiću iznosi 12.858.690, 00 dinara.

Novu radnu sedmicu za dobrotvorni tiket u podne započinjemo sa futsal trenerom Markom Gavrilovićem, a za njim ćemo ugostiti Bojana Tanjevića, Mašana Lekića, Bojana Ostojića, Petra Mijovića, Mihaila Medenicu i Dejana Ristića.

Marko Gavrilović je minule sezone radio kao glavni trener KMF Novi Pazar. U uzbudljivom finalu za titulu državnog prvaka Pazarci su izgubili od Ekonomca. Uz to, od 2017. godine pomoćni je trener u futsal reprezentaciji Srbije do 19 godina.
“Pre tri godine sam osmislio i uz pomoć fudbalskog Saveza regiona Zapadne Srbije pokrenuo prvu zvaničnu futsal ligu za mlađe kategorije u Srbiji. To je dodatno podstaklo razvoj futsala u Srbiji i za ove tri godine koliko liga postoji promovisali smo na stotine mladih i novih futsal igrača”, kazao je Gavrilović i prešao na plemenito tipovanje.

Krenuo je od utakmice Afričkog kupa nacija MALI – OBALA SLONOVAČE. U grupnoj fazi Mali je imao dve pobede i nerešen ishod. Rivali dva trijumfa i poraz od Maroka, minimalac. U međusobnim okršajima Obala slonovače je jednom slavila sa 3:0, a međusobni skor glasi, 1:2:4. Poslednji okršaj završen je bez golova.

“Biće tesno, od nula do dva gola”.

Sat kasnije u Švedskoj igraju AFC ESKILSTUNA – JURGORDEN. Gosti imaju malo bolji međusobni skor, 1:0:4. Domaći su fenjeraši lige, a gosti se bore za vrh tabele i imaju niz od šest pobeda. AFC je prekinuo seriju poraza jednim remijem. Uvek su bile pune mreže kad igraju dva rivala.

“Ipak, igram dvojku, kao siguricu”.

Treći meč na dobrotvornom listiću je GANA – TUNIS. Gana je u grupnoj fazi imala dva remija i pobedu. Tunižani sva tri remija, ali su pre toga imali tri trijumfa. Gana je dobila poslednja dva okršaja, ima bolji međusobni odnos 2:1:0 i trijumf od 4:2.

“Veliki je ulog, ponovo od nula do dva gola”.

Sledeći duel dolazi sa Islanda, HAFNARFJERDUR – VIKINGUR. Istorija je na strani domaćih 12:8:3, a najubedljivije pobede su od 4:0 i 5:2. Poslednji okršaj završen je bez pobednika. Trenutno, gosti imaju dva poena manje, ali su u nizu od dva remija i tri pobede. Domaći imaju trijumf od 7:1, pa remi bez golova.

U prvom poluvremenu pašće makar jedan gol”.

Plemenito putešestvije završavamo sa utakmicom iz Perua, SIENSIANO – SANTA ROSA PNP. U grupi rivali imaju po dva poraza. To je učinak iz poslednjih duela. Domaći imaju bolji skor, 3:1:1, ali i najubedljiviji trijumf od 4:0.

“Jedinica”, rekao je naš današnji plemeniti kladilac, trener Marko Gavrilović, koji će pokušati da uveća cifru od 12.858.690, 00 dinara koliko je kompanija Mozzart donirala u plemenitom listiću u podne.  Poslednji dobitnci bili su Srđan Gojković Gile, sa zagarantovanih 10.000, 00 dinara koje Mozzart donira MS Platformi Srbije i košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com