ostalo

Humanitarni tiket u podne: Vasilije Vasa Micić tipuje za narodnu kuhinju u manastiru Lešje

Reprezentativac Srbije cilja plemeniti dobitak od preko 100.000, 00 dinara!

Humanitarni tiket u podne: Vasilije Vasa Micić tipuje za narodnu kuhinju u manastiru Lešje

Glumica Milena Pavlović Čučilović postala je 181. dobitnica u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne”. Srpska glumica sastavila je sjajan tiket sa koeficijentom 20.89 za ukupni dobrotvorni dobitak od 208.900, 00dinara. Milena je pomenutu sumu namenila za Udruženje “Debra” – decu leptire koja boluju od bulozne epidermolize. Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara. Od danas do sledeće nedelje pomenutu sumu koja je donirana u humanitarne svrhe pokušaće da uvećaju naši naredni plemeniti kladioci: Vasilije Vasa Micić, Dejan Čuri Vukosavljević, Nikola Grubješić, glumac Miljan Prljeta, Stefan Birčević, Ljupče Žugić i Aco Matović.

Vasa Micić je sinoć u Čačku, sa reprezentacijom Srbije, odigrao kontrolnu utakmicu protiv Borca, a Micića i ostale Orlove očekuju naredne provere pred Svetsko prvenstvo u Kini. Srbija – Finska  koja će se odigrati u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjanu, 7. avgusta 2019. godine sa početkom u 21.00 sat. Potom, Srbija – Litvanija koja je po rasporedu u“Štark areni” u Beogradu 10.
avgusta sa početkom u 21.00 čas.

Skijanje je bio prvi sport kojim se bavio. Da su mu odlično išli slalom i veleslalom potvrđuje i podatak da je bio šampion države. Prelaskom u srpsku prestonicu fokusirao se na košarku. Prvi klub za koji je nastupao bio je OKK Beograd, zatim Zvezda pa FMP.

Vasa Micić, naš današnji gost u Humanitarnom tiketu u podne, potom je prešao u Mega Bemax, tadašnju Mega Vizuru. Bio je učesnik kampa u Trevizu, a potom biran na draftu od strane Filadelfije. Parafirao je ugovor sa minhenskim Bajernom, pozajmljen je Crvenoj zvezdi, a u julu 2016. godine otisnuo se u Tursku. Naredna destinacija je litvanski Žalgiris. Nakon godinu dana ponovo je parafirao za jedan turski klub, sad Anadolu Efes, u kome je pružao fenomenalne partije. Bio je MVP Evrolige za mesec novembar 2018. godine, ali u finalu Fajnal fora Efes je poražen od CSKA.

Inače, promoter je YUBAC kampa na Kopaoniku. Pošto je odrastao na srpskoj lepotici svojevremeno je bio učesnik, a sad je glavni promoter kampa što za Vasu ima posebnu simboliku. Kopaonik i Yubak su mu omiljena mesta jer ga podsećaju na detinjstvo. Micić, svojim angažmanom na YUBAK – u želi da održi kvalitet kampa na najvišem nivou.

Pored medalja koje je uzeo sa mlađim selekcijama naše reprezentacije osvojio je srebro na EP za seniore pre dve godine. Starija sestra je snouborderka Nina Micić. Za sportski moto Vasa kaže: “Verujem u konstantnost i kontinuitet”, pa prelazi na plemenito tipovanje.

Krenuli smo od nemačke Cvajte, NIRNBERG – HAMBURGER. Domaći su startovali trijumfom dok je gost u prvom kolu uzeo bod. Tokom pripremne faze Nirnberg je zabeležio učinak od 3:2:3, a savladao je Drezden sa 1:0. HSV je na kontrolnim mečevima imao skor od 2:2:1. Gosti imaju bolji skor 5:7:17 i najubedljiviju pobedu od 5:0.

“Neka bude od dva do četiri gola”.

Naredne dve utakmice kreću u 20.45 sati. Ostrvo, Čempionšip, meč HADERSFILD – DERBI. Prošlogodišnji Premijerligaš nije doživeo poraz tokom priprema. Derbi je na kontrolnim proverama dobio dve, a izgubio tri utakmice. Statistički posmatrano bolji međusobni skor imaju gosti, 3:3:7.

“Kombinacija dupla šansa, jedan, iks, uz dva plus”.

Opet smo na kopnu, Francuska, KAEN – LORIJAN. Gosti su startovali sa tri gola i tri boda, domaći sa poenom. Bivši prvoligaš je tokom priprema imao pobedu, tri remija i poraz. Lorijan je ostvario po dve pobede i poraza, a onda je sa 3:0 savladao Pariz. Istorijski gledano skor je 9:7:6.

“Nadam se makar po golu u oba poluvremena” .

Vasa zaključuje plemeniti listić utakmicom iz Švedske, ELFSBORG – JURGORDEN. Gosti imaju suficit od 14 bodova, a nisu izgubili poslednjih deset utakmica. Domaći su u poslednjem kolu konačno ostvarili trijumf. Domaći imaju bolji međusobni skor, 17:12:14, a gosti najubedljiviju pobedu od 8:1.

“I za kraj, iks, dva uz tri plus”, zaključio je naš gost kog smo podsetili da se ukupna suma, koju je kompanija MOZZART donirala samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com