ostalo

Humanitarni tiket u podne: Nebojša Dugalić tipuje za SOS Dečje selo Kraljevo

Sjajni glumac u Rostovu očekuje tri i više golova!

Humanitarni tiket u podne: Nebojša Dugalić tipuje za SOS Dečje selo Kraljevo

Kompanija MOZZART nastavlja sa svojim mnogobrojnim društveno odgovornim aktivnostima. Naravno, samo jedna u nizu naših akcija je “Humanitarni tiket u podne”.

Svakom poznatom učesniku plemenitog listića odobravamo iznos od 10.000, 00 dinara za sastavljanje humanitarnog tiketa. U slučaju dobitka iznos doniramo u ime i po odluci gosta, bolnicama, udruženjima obolelih, humanitarnim fondacijama, bolesnoj deci, svratištima… Do danas MOZZART je u ovoj akciji donirao 13.254.290,00 dinara. Tokom ove sedmice pomenutu sumu i MOZZARTOVE dobrotvorne aktivnosti pokušaće da uvećaju i podrže: mnogima omiljeni glumac Nebojša Dugalić, legendarni bokser Tadija Kačar, poznata novinarka Ljubica Gojgić,atletičar Emir Bekrić, svojevremeno sjajni fudbaler Predrag Đorđević, paramaratonac Goran Nikolić i košarkaški reprezentativac Marko Simonović.

Rođen je u Kraljevu, a FDU završio je u Beogradu. Igrao je na scenama Narodnog pozorišta, BDP – a, JDP – a, u Ateljeu 212, Zvezdara teatru…Ostvario je mnogobrojne uloge u televizijskim serijama poput “Gore, dole”, “Miris kiše na Balkanu”, “Santa Marija della Salute”, “Senke nad Balkanom”, “Žigosani u reketu”, “Pet”, “Državni službenik”…filmovima kao što su “Tito i ja”, “Bićemo prvaci sveta”, “Ime, Dobrica, prezime nepoznato”…Teško je pobrojati sve nagrade Nebojše Dugalića od “Zlatnog viteza”, “Nagrade Zorana Radmilovića”, “Nagrade Miloša Žutića”, “Vitez Srbije”…

Pored glume bavi se režijom, a sa suprugom i koleginicom  ima petoro dece.

Iskreno verujemo da će Nebojša današnjim humanitarnim tiketom obradovati decu u SOS Dečjem selu u Kraljevu. Krećemo u plemenito tipovanje iz Rusije, ROSTOV – KRILA SOVJETOV. Domaći su u prvenstvo krenuli bez poraza, a tokom priprema “šarali” su trijumfe i poraze. Samara je premijernu utakmicu pobedila, ali su usledila tri poraza. Međusobni skor je ujednačen, 10:8:10.

“Očekujem minimum tri gola”.

Sledeća destinacija je Holandija, PSV II – DEN BOŠ. Gosti se tokom pripremne faze nisu proslavili, tri poraza i trijumf sa kojim ulaze u prvenstvo. Den Boš je dobio poslednje dve međusobne utakmice sa mladim igračima PSV – a. Istorijski gledano skor je približan, 4:3:5, a najubedljivija pobeda bila je od 5:0.

“Da pokušam sa igrom gol, gol, uz tri plus”.

Ostajemo na teritoriji Holandije. Još jedan meč iz Druge lige AZ ALKMAR II – TELSTAR. U pripremnoj fazi Telstar je dobio AZ II sa 3:2, ali je Alkmar dobio naredna sva kontrolna meča. Telstar nije izgubio ni jedan meč u fazi priprema, tri pobede i dva remija. Međusobni skor je 0:1:4.

“Tri plus”.

Nebojša se okušao sa jednim duelom iz Švedske, GETEBORG – FALKENBERG. Nakon 18 kola domaći solidno stoje na tabeli, ali ne baš kako se očekuje. Rivali su malo iznad opasne zone. Pozitivan niz Geteborga traje na sedam utakmica, a gosti nisu poraženi u poslednje dve. Dva tima nedavno su odigrala nerešeno, 1:1. Bolji međusobni skor ima Geteborg, 7:1:1.

“Ponovo golovi, od dva do tri”, zaključio je naš plemeniti kladilac.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com