ostalo

Sportska akademija Kasper počinje sa upisom novih članova

Kasper nastavlja sa upisom novih članova i četvrtu godinu, i to uzrasta od 3 do 14 godina. U okviru Kaspera postoje tri programa treninga, a to su školica sporta, korektivna gimnastika i kondicija za osnovce. Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, uz veliki broj dodatnih aktivnosti u toku godine.

Sa decom rade tri trenera, koji su maksimalno posvećeni svakom detetu, a sve grupe su podeljene po uzrastima. Školica sporta podrazumeva treninge za razvoj motoričkih sposobnosti, učenje osnova sportova sa loptom i bazičnih sportova, korektivna gimnastika i još mnogo toga.

U toku godine Kasper organizuje i planinarenja za decu i roditelje, aktivnosti u prirodi, odlaske na bazen u Ovčar Banju, školu klizanja u saradnji sa Sportskim centrom Mladost i još mnogo toga. Korektivna gimnastika predstavlja skup fizičkih vežbi koje imaju preventivnu i korektivnu svrhu na deformitete stopala, kišme, grudi i nogu.

Kondicija za osnovce je program namenjen uzrastu od 8 do 14 godina, za decu koja imaju želju da poboljšaju motoričke sposobnosti, ali i za one koja imaju problem sa gojaznošću ili nisu fizički aktivna. U okviru svih programa, rade se testiranja motoričkih sposobnosti i morfoloških karakteristika, kako bi se lakše pratio razvoj dece.

Kasper takođe sarađuje sa poznatom firmom Rudo iz Beograda, koji rade preglede stopala, ali i celokupnog posturalnog statusa. Treninzi počinju od drugog septembra.

Sve potrebne informacije o upisu i radu akademije Kasper možete dobiti na brojeve telefona 064/445-12-78 i 061/215-45-46, ali i na fejsbuk stranici i instagram profilu Sportska akademija Kasper.