ostalo

Humanitarni tiket u podne: Siniša Ubović tipuje za Fondaciju “Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić”

Od glumca i pisca stiže moćna 2&3+ kombinacija na Orlove

Humanitarni tiket u podne: Siniša Ubović tipuje za Fondaciju "Zajedno za mlade - Prof. dr Danica Grujičić"

Od glumca i pisca Siniše Ubovića danas tražimo propisno dobru igračku kombinaciju. Prođe li, naš fond humanosti biće bogatiji za donaciju vrednu 109.200 dinara koja će po želji našeg današnjeg igrača otići na adresu Fondaciju “Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić”.

Siniša je glumac, pisac i međunarodno prizanti trener ličnog razvoja.Vodeća je ličnost na polju motivacije, savremenog liderstva i primenjene duhovnosti. Iza sebe ima dvadeset godina dugu glumačku karijeru. Autor je sedam knjiga od kojih su gotovo sve automatski postale bestseleri. Kao neko ko svemu pristupa temeljno, usavršavao se na gotovo svim kontinentima, učeći od najistaknutijih imena i najpriznatijih stručnjaka, ma koje polje da je u pitanju. Zbog toga, zaista smo motivisani da mu uputimo veliki MOZZART aplauz, uz mesto u plejadi poznatih zahvaljujući kojima smo do sada s uspehom odigrali čak 184. prolazna listića, pa došli do ukupne sume od 13.418.990 dinara prosleđenih kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“.

Na prvom paru bavimo se utakmicom LITVANIJA – PORTUGALIJA. Posle pobede nad Orlovima od 2:4, Navigatori sa Litvancima ne bi trebalo da imaju bilo kakvih problema. Uostalom, domaćin nema pobedu već više od gosinu dana, a u kvalifikacijama Srbija ih je tukla sa 4:1, pa Ukrajina sa 0:3. Jedini pozitivan rezultat zabeležili su sa Lukseburgom kada su remizirali, pa treba očekivati da će Ronaldo i mašinerija ovaj meč prelomiti s visokim rezultatom, poigravajući se sa rivalom koji je i sam svestan da ovde nema šta da traži.

„Igram 2-2&3+“, reče Siniša Ubović, čovek čijim seminarima je prsustvovalo više od 20.000 ljudi.

A sada, prelazimo na udarnu utakmicu kladilačkog dana, zapravo LUKSEMBURG – SRBIJA. U subotu smo se razočarali, a Orlovi već danas moraju da nastave bitku, kako bi sačuvali bilio kakve šanse za plasman na EURO 2020. Tumbaković za to mora da zaigra na pobedu, ali bez Dušana Tadića koji ne igra zbog povrede zadobijene u porazu od Portugalije pri konačnih 2:4. Neće biti ni Jovića, pa je ozbiljnost neophodna, mada Lukseburg nije reprezentacija koje bi trebalo da se bojimo.

“Kombinujem 2&3+”

Idemo na utakmicu ALBANIJA – ISLAND. Albanci dočekuju Islanđane posle poraza od Francuske (4:1) i sada imaju dve pobede i tri poraza posle pet odigranih mečeva. Island je bio bolji od Moldavije (3:0) i zahvaljujući ovoj pobedi bodovno se izjednačio sa Francuskom i Turskom. Jedini poraz pretrpeli su od Francuza (4:0). Utakmica odigrana na Islandu završena je pobedom domaćina minimalnim rezultatom, a jedini trijumf nad večerašnjim gostima Albanci su ostvarili davne 1991. godine.

“Odigraću čistu dvojku na Islanđane”, rekao nam je gost koji je imao je priliku da sarađuje i da lično uči od najvećih i najpriznatijih svetskih stručnjaka našeg vremena, kao što su Lujza Hej, dr Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, dr Patriša Krejn, Rid Trejsi

Siniša Ubović danas je jedan od 12 trenera na svetu koji imaju licencu da obučavaju i druge trenere, a na njemu je i odabir igre na završnom tipu dana. Izbor je pao na utakmicu ENGLESKA – KOSOVO. Tri utakmice i gol-razlika 14:1… Engleska nema protiv koga da igra u ovoj grupi. O konkurentnosti takozvane selekcije, igrački sastavljene od fudbalera iz južne srpske pokrajine nećemo ni da govorimo. Umesto toga, setićemo se het-trika Harija Kejna u slavlju nad Bugarskom (4:0), pa sačekati Engleze na još jednom potencijalnom sreljačkom mitingu, budući da je ovaj tim kako Česima, tako i Crnogorcima davao po pet golova.

“Igram 3+”, zaključio je naš današnji gost o kome je posebno bitno reći da je on jedan od dvoje ljudi koji su ikada dobili stipendiju direktno od Lujze Hej. Tako je 2010. godine postao prvi licencirani trener “Heal Your Life” programa u ovom delu Evrope. Inače, Siniša je  autor brojnih naslova, od kojih izdvajamo poslednji “Jači od bola”, zatim “Moja boba zen budista”, “Put promene”, “Meditacija za početnike”, “Dnevnik promene”…

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN