ostalo

Humanitarni tiket u podne: Milorad Damjanović tipuje za dečje odeljenje Opšte bolnice Priboj

Glumac na Vila Parku očekuje GG

Humanitarni tiket u podne: Milorad Damjanović tipuje za dečje odeljenje Opšte bolnice Priboj

Mlađa generacija našeg glumišta pokazuje se kao izuzetno zaiterosaovana strana za opkladu u plemenite svrhe. Danas MOZZART džentlmenski sporazum s tipom koji potencijalni dobitak nosi potencijalnu donaciju dečjem odeljenju Opšte bolnice Priboj sklapa Milorad Damjanović. Opredelio se za igru koja će pomoći zdravstvenoj ustanovi njegovog rodnog grada koji se ponosi Miloradovim rolama u Beogradskom dramskom pozorištu, ali i pred kamerama… To je ukratko naš današnji gost s kojim očekujemo kvot 10,17, odnosno potencijalni dobitak koji bi trebalo dodatno da dopuni naš plemeniti fond koji je do sada prebrojao  3.418.990 MOZZART dinara.

Na startu bavimo se utakmicom PLZENJ – JABLONEC. Slavija je Plzenju poprilično odmaglila, a druge brige ipak more trenutno drugoplaairani tim u šampionatu. Mlada Boledlav i baš ovaj Jablonec domaćinu su za petama, pa treba očekivati meč bez pardona za bodove koji podjednako znače i jednom i drugom sastavu. Inače, Plzenj je dobio poslednje dve utakmice para, a gledano iz igračke vizure, da se zapaziti da ovi timovi od decembra igraju na keca, odnosno da među njima prednost domaćeg terena u njihovom slučaju znači pobedničku kombinaciju.

“Igram jedinicu na Plzenj”, poručio nam je glumac koji je devedesetih godina iz Priboja stigao u prestonicu i počeo da gradi karijeru uzornog glumca, nove generacije.

Pređimo na meč ASTON VILA – VEST HEM. Slične su im klupske boje, ali su im forma i pozicija na tabeli potpuno različiti. Vest Hem je u dobrom ritmu igrao do prvenstvene pauze, imao je dve pobede i remi pre predaha, dok je Aston Vila izgubila tri od četiri utakmice u ligi. Zanimljivo je da je šest poslednjih takmičarskih mečeva ova dva tima završeno u okviru 0-2 gola, pa lako može da se desi da se taj trend nastavi.

“Biram GG igru”

Na utakmici smo SILKERBORG – ODENZE. Domaći su do devetog kola već najavili teške buduće dane, pa sa dna Superlige Danske mogu samo da žale za osam več idigranih mečeva bez zabeležene pobede. Odenze je bolji sa tri slavlja, dva remija i tri poraza, ali se ne može pohvaliti srećom u polslednja tri kola. Ako se Silkerborg ne bude trgao, svakako će se vratiti nazad u drugoligaški stroj, na šta Odenze neće biti naročito bolećiv, nadajući de skuljanju potencijano jako korisnih bodova.

“Biram dvojku na Odenze”, reče nam gost koji je 1999. godine diplomirao glumu na Akademiji umetnosti u klasi legendarnog Predraga Ejdusa.

Tipovanje nastavljamo u Seriji A, na utakmici TORINO – LEĆE. Miriše na keca. Torino je dobio obe utakmice u prva dva kola, dok je povratnik u elitno društvo Leće izgubio obe. Štaviše, gosti još nisu ni gol postigli u novoj sezoni. Veliku dozu samopouzdanja za Bikove dala je pobeda nad Atalantom u Bergamu u prošlom kolu (3:2), te imaju veliki motiv da u istom ritmu nastave.

“Odigraću jedinicu na Torino”.

Završni kladilački udarac upućujemo na meču ST. PAULI – HAMBURGER. Veliki derbi! Ceo grad će biti na nogama, jer oba kluba imaju ozbiljne armije vernih navijača. Gosti su u sjajnoj formi, imaju četiri uzastopne pobede i ako im se ne desi neobjašnjivi slom, kao u prolećnom delu prošlog prvenstva, favoriti su pred ovaj duel. Prošle sezone bilo je čak 4:0 za Hamburg na istom stadionu.

Igru završavam sa golovima, odnosno igram 3+”, poručuje stalni član Beogradskog dramskog pozorišta koji iza sebe ima više od četrdeset premijera. Bavi se Milorad Damjanović i produkcijom u pozorištu. Dobitnik je nagrade za najboljeg mladog glumca u Jagodini. Neki od njegovih značajnijih naslova su: “Samo vi ajte, a mi ćemo graktat i arlaukat”,
“Veliki dan”, “Kuća sa prozorom”, “Arsenik i stare čipke”,”Frederik ili Bulevar zločina”, “Transilvanija”, “Pukla bruka”, “Buđenje proleća”, “Mobilni”, i da ne ređamo kako se naša kladilačka rubrika ne bi pretvorila u zaista dugačak pozorišni repertoar neumornog umetnika koji ne propušta ništa na daskama koje život znače.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN