ostalo

Humanitarni tiket u podne: Maja Nikolić tipuje za Institut za neonatologiju – Beograd

Popularna televizijska voditljka cilja plemeniti dobitak od 280.000, 00 dinara

Humanitarni tiket u podne: Maja Nikolić tipuje za Institut za neonatologiju - Beograd

Za današnji Humanitarni tiket u podne nismo mogi da nađemo šarmantniju gošću. Svi se slažu da je voditeljka Maja Japundža Nikolić jedna od najlepših I najelokventnijih televizijskih lica. Kosmopoliten je Maji dodelio priznanje “Ikona lepote”. Bez dvomljena nam je izašla u susret, mada poslednjih dana ima sijaset obaveza, prihvatila je učešće u dobrotvornom listiću, a ukoliko tiket “prođe” dobitak će usmeriti za Institut za neonatologiju – Beograd.

Voditeljsku karijeru započela je na tad gledanoj BK televiziji. Radila je više emisija. Sledeća adresa je bio Javni servis, a najveću popularnost stekla je u Jutarnjem program RTS – a. Na Majinu adresu stigle su mnogobrojne nagrade publike i stručne kritike.

Nakon deset godina tada na RTS – u naša današnja gošća je prihvatila poziv sa TV “Prva” i nastavila je da briljira. Nedavno je prešla na televiziju Nova S gde sa koleginicom i kumom Natašom Miljković vodi i uređuje emisiju “Među nama”.

Udata je i majka je troje dece.

Krećemo u dobrotvorno tipovanje, neka ostane “Među nama”, možda je ovaj listić baš dobitan, a time i plemenit. Na listiću su utakmice iz kvalifikacija za EURO, prva, HOLANDIJA – SEVERNA IRSKA. U grupi “C” gosti imaju tri boda više, ali i meč više. Holanđani su pobedili u poslednja dva duela sa 4:2 i 4:0. Seriju Iraca od pet pobeda prekinuli su Panceri. Bilo je 2:0 za Nemačku. Istorijski gledano skor je 1:0:0, a pobedničku utakmicu Holandija je dobila sa 6:0.
Neka bude prelaz iz jedan u jedan, uz četiri plus”.

HRVATSKA – MAĐARSKA kao naredni par. Hrvati imaju najubedljiviju pobedu od 3:0, a međusobni skor je ujednačen 1:3:1. Hrvati su bili ubedljivi protiv Slovačke, ali su odigrali 1:1 sa Azerbejdžanom. Slovaci su dobili Mađarsku, kao i Crnogorci.Ipak, Mađarska je savladala Hrvatsku sa 2:1 u poslednjem okršaju. Pre toga tri meča su okončana remijem.
Okušaću sreću sa prelazom iz iksa u jedan”.

Iz Hrvatske prelazimo u Austriju, AUSTRIJA – IZRAEL. Istorija govori 2:3:2, uz pobede Izraela sa 4:2 i 5:0. U G grupi Austrija ima bolji skor i dva poena više. Tri pobede Austrijanaca prekinuli su Poljaci, meč je okončan bez golova. Izraelci su poslednji duel izgubili od Slovenije, 3:2.
Kombinacija jedinice I golova, od dva do tri”, konstatovala je srpska voditeljka.

Pišu: Đurđe Mečanin/Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com