ostalo

Humanitarni tiket u podne: Perica Ognjenović tipuje za školu fudbala čačanskog BiP – a

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i madridskog Reala očekuje dvojku od Španije!

Humanitarni tiket u podne: Perica Ognjenović tipuje za školu fudbala čačanskog BiP – a

Prve asocijacije na našeg današnjeg plemenitog kladioca su Crvena zvezda i madridski Real. Sigurno najveći klubovi u kojima je igračko ime gradio fudbaler Perica Ognjenović.

Pošto je okončao trenerski posao sa reprezentativnom selekcijom U17 učesnik 1220. Humanitarnog tiketa u podne očekuje angažman u nekom seniorskom timu. Nekadašnji as sa nedavno stečenom PRO licencom, kreće u dobrotvorno tipovanje i to od utakmice FARSKA OSTRVA – RUMUNIJA. U grupi “F” Farani imaju svih šest poraza, a na poslednje tri utakmice gol razliku 10:0. Rumuni su treći sa deset bodova, Maltu su dobili sa mršavih 1:0. Gosti su u svih pet duela sa ostrvljanima izlazili kao pobednici.

“Verujem u tradiciju, dvojka, uz tri plus”.

Pre fudbalske karijere Ognjenović se bavio atletikom, što preporučuje sadašnjim devojčicama i dečacima, a našim kladiocima na sledećem paru poručuje da odigraju na domaćina. Dakle, BiH – FINSKA. Rivali imaju po jednu pobedu u međusobnim susretima, Finci ubedljiviju od 2:0. Gosti su drugi u grupi, iza Italijana, ali imaju pet poena više od Bosanaca. Pobednički niz Finaca prekinula je reprezentacija Azura. Početkom septembra Jermenija je sa 4:2 dobila fudbalere BiH, valjda su sad podigli formu.

“Ukoliko žele do dvocifrenog broja bodova domaći moraju da dodaju tri nova, kec”.

U danima fudbalskog sazrevanja MOZZARTOV dobrotvorni kladilac je obožavao Milka Đurovskog, naravno Dragana Piksija Stojkovića, ali i Miloša Šestića. Gde bi Maltežanima bio kraj da sad u svojim redovima imaju pomenute vedete. Dakle, stali smo kod kvalifikacionog meča za EURO, MALTA – ŠVEDSKA. Šveđanima je srećan broj sedam jer imaju sedam pobeda nad rivalom i najubedljiviju od 7:0. Jedino su prvoplasirani Španci položili na štit vikinge, bilo je 3:0.

“Očekujem minimum tri gola na Malti”.

Da bi trenerska karijera bila prava, Perica Ognjenović smatra, da i prvi seniorski klub koji će preuzeti mora biti kvalitetan. Obećao je da će prvo MOZZARTU javiti kad se to dogodi, a do tad da se pozabavimo još jednom utakmicom, NORVEŠKA – ŠPANIJA. U martu je bilo 2:1 za Crvenu furiju. Trenutno, u grupi, Španija ima duplo više bodova od rivala i slavili su nad Faranima sa 4:0. Skandinavski duel Norvežani su remizirali sa Šveđanima, 1:1.

“Čista dvojka”, konstatuje Ognjenović koji je sa Realom stigao do španskog Superkupa, titule i Lige šampiona.

I da napomenemo.

Humanitarni tiket u podne je jedna od plemenitih akcija kompanije MOZZART koja ima sijaset društveno odgovornih aktivnosti. Poslednje renovirane košarkaške terene svečano su otvorili Zoran Erceg, Saša Obradović Igor Rakočević. Igor je podbacio loptu na MOZZARTOVOM 80. svečanom otvaranju.

Ukupna suma koju je MOZZART donirao, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, dostigla je fantastičnih 13.438.990 dinara. Proslavljeni jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak i dalje ima rekordni dobitak od  823.600 dinara. MOZZART je pomenutim iznosom obradovao sve u Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti – ZVONČICA. Neki od poslednjih dobitnika u dobrotvornom listiću su Dragan Džajić, Ćavi Paskval i Zoran Savić.

MOZZARTOVE donacije idu i za Republiku Srpsku!

Ukoliko humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Perice Ognjenovića bude dobitan obradovaćemo sve u  Humanitarnoj organizacij “Partner” iz Banja Luke. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com