ostalo

PET NA PET – Nebojša Milovanović: Nikad ne odustaj

Poznati glumac poštuje Miloša Teodosića, a navija za Zvezdu!

PET NA PET - Nebojša Milovanović: Nikad ne odustaj

Naš današnji gost u rubrici “Pet na pet”, a uskoro i u Humanitarnom tiketu u podne, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Valjevu. Na FDU u Beogradu diplomirao je u klasi profesora Vadimira Jevtovića. Prve zapažene uloge glumac Nebojša Milovanović ostvario je u filmovima “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Belo odelo”, a ljubitelji serija rado ga gledaju u “Vojnoj akademiji”, seriji  “Čizmaši”, “Ono kao ljubav”, “Anđelka i Andrija” “Koreni”…Igra u JDP i Ateljeu 212 sa veoma zapaženim ulogama. Bavi se i stand – up komedijom za šta je više puta nagrađivan.

Sa suprugom ima dve ćerke i dva sina pa je logično da će potencijalni dobitak u MOZZARTOVOM plemenitom listiću da usmeri za opremanje valjevskog porodilišta i ginekologije. Vaše eventualne donacije za obnovu porodilišta u Valjevu vrše se na račun 265 – 6910310000906 – 97. Prelazimo na naša pitanja i odgovore.

1.Da li ste svojevremeno trenirali neki sport i koji?
“Naravno. Bavio sam se odbojkom i košarkom koju sam igrao za Student. Sad i svoju decu usmeravam ka sportskim aktivnostima tipa plivanje, tekvondo…”.  

2. Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Bilo je puno sportista koji su plenili pa ne mogu da izdvojim nekog. Sada sam fan Miloša Teodosića”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?
“Crvenu zvezdu”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Gledao sam sve Zvezdine utakmice kad je postala prvak Evrope. Sve mečeve održane u Beogradu”.

5. Životni i sportski moto?
“Nikad ne odustaj i porodica je uvek iznad svega”.

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na utakmicu iz  Serije „A“, SPAL – ĐENOVA. Derbi začelja tabele. Nakon dva poraza domaći su remizirali bez pogodaka. Đenova iz poslednjih pet mečeva ima pobedu, remi i tri poraza. Istorija međusobnih okršaja kaže 1:3:0. Tri remija završena su sa po 1:1.

„Probajte tri plus“.

PIŠU: Nela i Đurđe Mečanin
Djurdje. mecanin@mozzartbet.com