ostalo

Humanitarni tiket u podne: Oliver Njego tipuje za FILUM – Odsek za muzičku umetnost, Univerziteta u Kragujevcu

Profesor i operski pevač od Monaka očekuje dvojku, od Lestera jedinicu!

Humanitarni tiket u podne: Oliver Njego tipuje za FILUM – Odsek za muzičku umetnost, Univerziteta u Kragujevcu

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART danas je stigao do 1273. izdanja. Naša kompanija je do sad, samo u okviru plemenitog listića, donirala  13.944.490, 00 dinara. Generalno, novac smo usmeravali za zdravstvo, obrazovenje, kulturu, sport, humanitarne akcije…U godini na izmaku poručujemo: BUDIMO DRUŠTVENO ODGOVORNI I U 2020.

Naš današnji dobrotvorni kladilac Oliver Njego je više puta biciklom putovao do manastira Hilandar na Svetoj Gori, danas je slava srpskog Hilandara. Slučajno ili ne, poznati operski pevač je u današnjem Humanitarnom tiketu u podne u potpunosti ispunio naše zadatke. Ujedinio je sport, sportsko klađenje, plemenitost, umetnost, muziku, društvenu odgovornost, pravoslavlje… Sve sa ciljem da ostnemo društveno odgovorni i u 2020. godini

Nišlija, bariton, solo pevač, profesor, koji je diplomirao 1990. godine na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, za prvu utakmicu odabrao je utakmicu TULUZ – MONAKO. Domaći su fenjeraši sa šest bodova manje od Kneževa. Imaju seriju od četiri poraza dok je Monako dobio tri, a izgubio dve od pet poslednjih utakmica. Gosti imaju najubedljiviju pobedu nad rivalom od 4:0 i bolji skor, 7:15:17. Na poslednjih pet okršaja Monako je tri puta slavio i dva puta odigrao nerešeno sa Tuluzom. Često je na ovim duelima dolazilo više od tri gola.

“Da probamo sa dvojkom”.

Osvajač značajnih nagrada u Srbiji i inostranstvu, operski pevač, koji je nastupao u Francuskoj, Kini, Koreji, Mađarskoj, Makedoniji, Velikoj Britaniji sad nas vodi baš na Ostrvo, LESTER – VOTFORD. Za razliku od gostujućeg sastava Lisicama dobro ide. Ostvarili su niz od sedam trijumfa, a poslednji poraz doživeli su u duelu sa Liverpulom. Votford je dobio jedan meč od poslednjih pet. Statistika je na strani domaćih, 17:7:10, uz najubedljiviju pobedu od 3:0. Ipak, poslednji okršaj dobio je Votford sa 2:1.

“Nastavlja se niz Lisica, kec”.

Redovni profesor solo pevanja na fakultetu FILUM,  Univerziteta u Kragujevcu, ostavlja nas u Premijer ligi. Utakmica MANČESTER JUNAJTED – TOTENHEM. Crveni đavoli imaju dva boda manje od Pevaca. Totenhem od Liverpula ne zna za poraz, na poslednjih šest duela. Astana je dobila Junajted koji je poslednji meč sa Vilom remizirao. Momci trenera Solskjera imaju bolji skor od novih Murinjovih izabranika, 39:10:9, uz demanti za vest o mogućem otkazu u Mančesteru.

“Bolje je igrati na broj golova, tri plus”.

Otac troje dece, sa kumom i umetnikom Predragom Miletićem, tri puta je biciklom išao na pokloničko putovanje u Hilandar, a sad nas vodi u Italiju. UDINEZE – BOLONJA, kup meč. Klub iz Udina je poražen od Lacija i Sampdorije. Sinišina Bolonja ima remi pa pobedu nad Napolijem. Statistika je na strani domaćih, 20:9:12, i dobila je poslednja dva okršaja. Realno je da se odigra na golove jer je Bolonja na poslednjih devet mečeva postizala i primal dosta pogodaka.

“Opet, tri plus”, konstatuje Oliver Njego.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com