ostalo

Humanitarni tiket u podne: Marko Nikolić tipuje za lečenje mališana Bogdana Gicovića

Bokser uz Efesovu jedinicu traži i proboj margine od 169,5 poena

Humanitarni tiket u podne: Marko Nikolić tipuje za lečenje mališana Bogdana Gicovića

Izboksujmo kvotu 6,12 u plemenite svrhe! Ali, kako u eri sportske nestašice izazvane pandemijom COVID-19 virusa? Mislimo da je na ovo pitanje u maniru tradicije “Humanitarnog tiketa u podne” odlično odgovorio bokser Marko Nikolić koji je svu svoju volju da mu listić prođe namenio za pomoć pri lečenju mališana Bogdana Gicovića koji boluje od tumora u maloj karlici.

Čestitamo na upornosti ulažući ujedno nadu u prolaznost tiketa s kojim ćemo nadamo se staviti dodatni plus na do ovoga momenta doniranih 14.808.789 MOZZART dinara.

Popričaćemo o karijeri našeg Marka Nikolića nešto kasnije, a pre nego što krenemo u tipovanje, tek golicanja mašte radi recimo da je u ring u Istanbulu ušao odeven u Zvezdinu majicu s likom tragično nastradalog navijača Marka Ivkovića Jagode.

Gong prvog para vodi nas u Bahrein na meč AL MUHARAH – AL RIFA. Domaći Al Muharah juri čelo tabele, pa Al Rifa stvarno ide na teško, možda i nemoguće gostovanje. Uostalom, domaćin je od deset utakmica izgubio samo jednu, a Rifa ga je u maju prošle godine zadužila s masivnim porazom od 4:2. Čini se da je kucnuo čas za naplatu duga, odnosno prekid posta domaćina na četiri uzastopna meča para. Naime, Al Muharah je poslednji put savladao Al Rifu još u januaru 2018. godine s 3:0.

“Igram jedinicu”, reče Marko koji sem što slovi za uspešnog boksera, važi i za velikog humanitarca koji se našem pozivu za gostovanje u rubrici plemenitih tipovanje iz sve snage obradovao.

Idemo na udarni meč dana, odnosno utakmicu GECTEPE – RIZE. Rize je u problemu, a pritisak opstanka sve teži, jer ekipa ne uspeva da se poveže na proteklih pet utakmica. Naime, Robert Prosinečki s Kajzerijem plete po fenjeraškoj grupi, jer iako je poslednji, trenutno u nizu od pet utakmica ima samo jedan poraz. Gectepe je osmi, vezao je tri poraza, pa bi mu pobeda makar i pred praznim tribinama mnogo značila. Poslednji put u septembru mesecu na ovaj par došao je X.

„Još jedna jedinica“

Na kraju ne menjamo zemlju, već samo sport u državi koja za sada odoleva velikoj pandemiji. Pratimo košarku, odnosno moćni EFES i BURSU.  Prva sila Evrolige hoće da svrgne Karšijaku sa čini se privremene prve pozicije u šampionatu koja je proizvod utakmice viška. Bursa je vezala četiri pobede, pa je definitivno na pragu poraza koji je iz poznatih razloga, odnosno zbog moći Anadolu Efesa skoro pa neminovan. Ovde treba razmisliti o broju koševa, pogledati margine, pa odabrati pravi tip. Uostalom, korisna informacija u tom smislu mogla bi se izvući iz Efesove oktobarske pobede na meču sa Bursom koja je proknjižena sa 86:95.

„Еfes pobeđuje, a broj poena na meču će biti veći od margine koja je sada na 169,5“, zaključio je naš današnji gost koji će u Obrenovcu pokušati da odbrani mediteransku šampionsku titulu u poluteškoj kategoriji. Reč je o “WBC verziji”, gde treba da boksuje deset rundi protiv francuskog boksera Patrika Boe.

Inače, on nam je u razgovoru poručio da vera nema alternative, te da je ponosan na ono što je učinio tog prvog decembra 2018. godine…
“U dvoranu i ring u Istanbulu sam ušao u majici Crvene zvezde sa likom nastradalog navijača Marka Ivkovića Jagode. Marko je ubijen u Turskoj četiri godine ranije, pred utakmicu Evrolige, Galatasaraj – Zvezda. Strašno šta mu se dogodilo iz razloga nikom znanih”, emotivno je ispričao naš bokser.

To bi bilo sve u kladilačkom delu rubrike koju u momentu tipovanja nije bilo lako popuniti s obzirom na masovno otkazane utakmice zbog širenja virusa COVID-19. Uprkos tome, nadamo se da ćemo se s našim današnjim gostom već večeras naći u prilici da proslavimo još jednu kladilačko – plemenitu pobedu. Naravno, listić okončavamo ne izostavljajući nezaobilazno slanje tipova MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Humanitarnog uduženja žena “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,12, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN