atletika

Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju u znaku Čačana

U subotu 10. oktobra u Vršcu na lokaciji Vršačkog brega  u prelepom ambijentu i odličnim vremenskim uslovima održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju. Ovakva takmičenja su sve popularnija pa ne čudi to što svake godine dobijaju na masovnosti. Veliku požrtvovanost i borbenost na dosta zahtevnoj kružnoj stazi sa visinskom razlikom od 83. metra na dužini od 2.000. metara pokazali su svi takmičari „ČAAK“ – a što je ovom klubu donelo 5. medalja i postavilo ih na prvo mesto po uspešnosti na ovom takmičenju.

U konkurenciji pionira na 2.000 metara Boris Stojanović zauzeo je odlično 3. mesto. Obzirom da iza sebe ima kratak atletski staž od njega se u idućoj godini očekuje da bude u samom vrhu u konkurenciji mlađih juniora.

Boris Stojanović 3. mesto

U konkurenciji mlađih juniorki na 4.000 metara Marijana Jakovljević je takođe zauzela odlično 3. mesto iza reprezentativki Srbije Ive Maletić iz Mladost – Zaječar i Milice Tomašević iz Crvene zvezde – Beograd.

Marijana Jakovljević 3. mesto

Trka na 4.000 metara za mlađe juniore nije donela iznenađemje. Sigurna pobeda i zlatna medalja pripala je Ognjenu Nikoliću iz „ČAAK“ – a.

Ognjen Nikolić 1. mesto

U trci starijih juniorki na 6.000 metara poedila je Sanja Đoković iz AK „ČAAK“.

Sanja Đoković 1. mesto

U trci starijih juniora na 6.000 metara srebrnu medalju osvojio je Stefan Tovilović.

Stefan Tovilović 2. mesto