ostalo

Humanitarni tiket u podne: Zoran Savić tipuje za lečenje dečaka Miloša Zarića

Trener golmana čačanskog Borca veruje da Denver probija marginu postavljenu na broj postignutih koševa

Humanitarni tiket u podne: Zoran Savić tipuje za lečenje dečaka Miloša Zarića

Znate, posao trenera čuvara mreže svodi se na nauku odbrane tih sedam metara prostora iza kojih stoji mreža! Šta se dešava kada neko ko ceo život brani ulazak lopte u gol igra baš na golove, proveravamo uz Zorana Savića, trenera golmana čačanskog Borca 1926. Reč je o članu tima koji vodi Vladimir Stanisavljević u PLS takmičenju, pa shodno stručnosti verujemo u uspešan prolazak kvote 12,16 na koju MOZZART ulaže 10.000 dinara. Zoran je odlučio da tipuje za lečenje malog Miloša Zarića koji se bori za svoje parče detinjstva već od rođenja.

Aplauz za trenera Savića koji je u igračkoj karijeri branio boje Borca, Genta, Radničkog iz Kragujevca, a zatim skonuo do Turske! Obreo se i na probi u Real Madridu, pa završio u Realu B.

Njegova prva igra vodi nas put meča HONKA – ILVES. Honka je od početka jula naizmenično pobeđivala i remizirala, međutim prekinula je taj niz porazom od HIFK-a pre nedelju dana. Ilves igra prilično šareno, ali uglavnom loše, a dobio je samo jedno od prethodnih pet gostovanja. Ipak, dve prethodne posete ovom stadionu rešio je u svoju korist, oba puta rezultatom 2:1.

„Na golove, precizno 2-4“, kaže trener golmana Borca koji je prva četiri kola u PLS rangu odigrao s gol razlikom od 5:6, pa se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli.

Prelazimo na utakmicu SJK – INTER TURKU. Gostujući Inter Turku trenutno zauzima drugo mesto finske tabele, što sem ozbiljnih aspiracija ukazuje i na potencijalno neslavno 13. kolo za SJK. Inače, domaći su posle niza loših partija u proteklom kolu konačno uspeli da dođu do svih bodova, ali će im ponavljanje tog uspeha biti jako teško. Inter Turku će sigurno pokušati da im se osveti za dva vezana poraza iz prošle kaledndarske godine kada je dolazila GG3+ igra.

„Kombinujem X2&2+“

Napuštamo Finsku, pa idemo do Šveđana pravo na meč HELSINBORG – KALMAR. Tvrda, fenjeraška utakmica, na šta valja dodati da rivali umeju da budu jako raspucani. Konkretno, favorit ovde ne postoji, pošto ni jedan ni drugi tim ne igra naročito. Bitno je reći da je Kalmar dobio poslednji međusobni meč u junu sa 4:0. Malo je međutim verovatno da će sada odigrati tako dominantno.

„Igram 3+“, rekao nam je naš današnji gost, a mi smo ga pitali ko su to po njemu najjači golmani koje poštuje?

„Svakako Bufon, Kasiljas, Manuel Nojer i Mišel Prudum, legendarni belgijski čuvar mreže“

Idemo na NBA, s prvom stavkom na meču BOSTON – TORONTO. Želi li Toronto da ostane u trci, prosto je u obavezi da savlada Seltikse, budući da je trenutno u pobedama 3:2 za ekipu Bostona. Dakle, stvar nije ni najmanje prijatna po goste koji će morati debelo da obrate pažnju na Brauna, na prošloj utakmici najefikasnijeg košarkaša Bostona koji je postigao 27 koševa, uz šest skokova. Njega su pratili Kemba Voker i Džejson Tejtum, takođe u dresu Seltiksa.

„H2 (-6,5), to jest Toronto dobija uz navedeni hendikep”

Za kraj Zoran Savić pokazao je interesovanje za utakmicu DENVER – L.A. KLIPERSNikola Jokić je pod znakom pitanja. Ukoliko ne izađe na parket, Denver će se naći u preteškoj situaciji, pošto Klipersi u seriji vode sa 2:1. Kako bilo, Jokić je na prošlom meču imao 32 koša, ali to Denveru nije pomoglo da odnese pobedu, budući da su košarkaši iz Los Anđelesa bili sjajni, pri čemu je Pol Džordž za Kliperse takođe dao 32 koša. U svakom slučaju, treba dobro pogledati sastave, pa razmisliti o postavljenim marginama, odnosno o varijacijama na igre mimo konačnih ishoda.

„Denver će na meču postići više od 160,5 poena koliko trenutno iznosi postavljena margina“, zaključio je Savić koga su svojevremeno trenirali legendarni Mihailo Kolarević, a zatim i Aco Vukadinović.

Neformalno, nakon odigravanja tiketa plemenitosti, onako za dušu pitali smo Savića da li se neke utakmice iz svoje igračke karijere posebno seća?

„Da, bilo je to u Beogradu, na meču koji je s Partizanom mom timu doneo konačnih 1:1“, rekao je naš današnji gost koji nas je zamolio da prenesemo osnovne informacije, odnosno instrukcije za uplatu sredstava namenjenih za lečenje Miloša Zarića (2018).

Pomozimo Milošu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 813 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069925-85

Uplatom na devizni račun: 160600000006994040

Hvala Zoranu Saviću. Želimo mu svu sreću na ličnom planu, ali i u daljoj profesionalnoj karijeri i radu s golmanima čačanskog Borca 1926. Ipak, pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Savić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,16, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN