ostalo

U utorak finalni mečevi humanitarnog turnira i licitacija dresova za Ninu Perišić

Na humanitarnom turniru u malom fudbalu za Ninu Perišić, koji se igra na fudbalskom terenu kod atletske staze, u utorak će pored finalnog meča biti organizovana humanitarna licitacija dresova.

Prvo će u 20:30 u revijalnom meču na teren istrčati mlade nade čačanskog Borca i Slobode. Pola časa kasnije na programu je meč za treće mesto humanitarnog turnira u malom fudbalu, a licitacija dresova je u 21:30. Finalni meč na programu je u 22 časa.

Svi posetioci finalne večeri turnira biće u prilici da svoju humanost iskažu kroz dobrovoljne priloge koje će stavljati u humanitarne kutije, kao i da učestvuju u licitaciji potpisanog dresa košarkaške reprezentacije Srbije.

U akciju su se uključili i poznati čačanski fudbaleri Darko Lazović, Filip Mladenović i Marko Milinković su ponudili svoje originalne dresove klubova za koje nastupaju koji će biti ponuđeni u utorak na terenima Sportskog centra Mladost na humanitarnoj aukciji. Početna cena dresova je 20.000 dinara, a sav prihod će biti prosleđen na račun za lečenje male Nine.

Turnir je organizovan na inicijativu mladih Čačana predvođenih Stefanom Sparićem i Jovanom Mijailovićem uz podršku Sportskog centra “Mladost“.

Sva sredstva koja će biti prikupljena na turniru biće usmerena za lečenje naše mlade sugrađanke Nine Perišić.

Takođe, Nini možete pomoći i slanjem SMS poruke na broj 3030, sa tekstom 1011.