fudbal

Mozzart Bet Superliga – najbolji fudbal u regionu i šire

Pre neku godinu delovalo je nezamislivo…

Ima ta psihološka crta, posebno izražena kod fudbalskih fanatika, da se o pobedama priča u desetercima dok se neuspesi guraju u zaborav. Uvek nezadovoljni, jer se uvek stremi boljem. I to je logično. I to je ispravno. I baš zato se i mi u Mozzartu nadamo da će uspon srpskog fudbala ne samo potrajati, već da će sa novim partnerstvom regionalnog lidera u oblasti igara na sreću i Superlige „bubamara“ u našoj zemlji vinuti u do sada neslućene visine.

Ipak, da bismo išli napred moramo da budemo svesni i gde smo sada, a valja reći i ponoviti naglas: u Mozzart Bet Superligi trenutno se igra najbolji fudbal u regionu!

Nije šala, potvrđuje to i Uefina rang listi na kojoj Srbija zauzima visoko 11. mesto, čak ispred zemalja kakve su Rusija, Ukrajina, Švajcarska, pa i prva naredna balkanska zemlja – Grčka na poziciji broj 16. Tek na 18. stepeniku je prvenstvo Hrvatske, pa slede Bugarska (24), Mađarska (25), Rumunija (26), da ne govorimo o ostalim ex-YU zemljama Sloveniji (31) i Bosni i Hercegovini (37) ili Albaniji (47), na kraju i Severnoj Makedoniji (53) i Crnoj Gori (54).

Čak i ako bismo proširili krug zemalja sa kojima možemo da se merimo, doći ćemo do podatka da se nigde na istoku Evrope ne igra bolji fudbal nego u Mozzart Bet Superligi Srbije!

Pokazali smo to na terenu, pa smo ispred mnogo bogatijih zemalja poput Norveške (14), Švajcarske (15), Češke (17) ili Danske (19), pa čak i jedne Turske (20) sa 80.000.000 stanovnika! U leđa srpskim klubovima gledaju i Šveđani, Poljaci, Slovaci, samo su one tradicionalne velesile, plus Škotska, Austrija i Belgija ispred nas.

I baš te zemlje bi mogle da budu naredni izazov Srbije, jer Crvena zvezda i Partizan u velikom su naletu i više se ne plaše rivala sa Kipra, iz Kazahstana ili Skandinavije. A još kada bi im se pridružili i ostali klubovi – nemojmo zaboraviti da ćemo od sledećeg leta imati pet klubova u Evropi – gde bi nam bio kraj?

Baš zato – Mozzart Bet Superliga. Da podržimo domaće. Da se uspemo tamo gde decenijama nismo bili. Da podsetimo planetu zašto su nas nekad zvali „evropski Brazilci“. Da nastavimo da guramo srpski fudbal napred. Dalje od Katara. U TOP 10 na Starom kontinentu.