odbojka

ANA JEKOVIĆ: Iza mene je ostala uspešna sezona u Sremu, ali i na pravima

Našu blokerku očekuje nastavak saradnje, odlazak u Nemačku, ali i treća opcija nije isključena!

Naša današnja gošća, koja će iz plemenitih pobuda sastaviti Mozzartov Humanitarni tiket u podne, je Ana Jeković. Nosila je dres Vizure, Beograda, Tenta, Crvene zvezde, Spartaka i u poslednjoj sezoni Srema iz Sremske Mitrovice.

“Sezonu smo okončali na sedmoj poziciji izborivši opstanak u ligi što je bio naš cilj. Očekuje se proširenje lige, a da li će doći do nastavka naše saradnje ostaje da se vidi. Dakle, Srem je jedna od opcija, međutim, javljaju mi se menadžeri pa nije isključen odlazak u Nemačku”, kaže odbojkašica Ana Jeković.

U ženskoj reprezentativnoj odbojci došlo je do određenih promena. Veliki i značajni selektor Zoran Terzić je otišao, a Zorana je zamenio Danijele Santareli. Kako će se promena odraziti na nacionalni tim?

“U Savezu znaju šta rade. Imam informacije, iz prve ruke, da novi trener radi odlično i verujem da nema razloga za brigu. Biće dobrih rezultata jer imamo sjajne odbojkašice. Evo, samo u Čačku dobili smo reprezentativku Vanju Savić, pa Minu Mijatović, tu je i mlada Lazovićeva. Biće medalja”.

Pored sporta sa prilično uspeha ide Vam i škola.

“Studiram prava, ostalo mi je osam ispita do kraja. Nadam se da ću u realnom periodu i njih položiti. Moram da sustignem rođenog brata Bratislava koji je nedavno završio FON, a takođe se uspešno bavi sportom”, zaključuje Ana Jeković kojoj želimo svu sreću u nastavku karijere i naravno sreću u dobrotvornom tipovanju.

djurdje.mecanin@mozzartbet.com