ostalo

Humanitarni tiket u podne: Mladen Stevanović tipuje za organizaciju “Srbi za Srbe”

Današnju trku za plemenitim dobitkom koji treba da ode Organizaciji “Srbi za Srbe”, trčaće atletičar Mladen Stevanović. Predstavio nam se sledećim rečima…

Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta sam završio u Banjaluci, 2011. godine. Trčanje je aktivnost koja u meni budi pozitivne emocije i nove ideje, omogućava mi da svoju ličnost ispoljim u najprirodnijem obliku. Atletika mi pomaže da budem u kondiciji, da se osećam zadovoljno, te da budem efikasan šta god drugo da radim i da mi život bude lepši, jer uvek imam vremena za ono što volim. Trenirati pametno, redovno i uvek slušati svoje telo. To je recept za bavljenje ovom fizičkom aktivnošću tokom celog života”.

Tako o sebi, na početku priče govori Mladen Stevanović, koji na početku igra dvojku na meču FULAM – LIVERPUL. Vratio se Fulam u elitu, ali nije prijatno već na prvoj stepenici takmičenja zaigrati s Liverpulom. Bitno je da je naš Aleksandar Mitrović u formi. Ustrelio je na poslednjem pripremnom meču mrežu Viljareala, za konačnih 1:1, a s obzirom na Klopove ambicije, biće mu teško da poentira na utakmici na kojoj je Liverpul definitivno biti favorizovan.

Sledi jedinica i na meču TOTENHEM – SAUTEMPTON. Pevci su izgubili poslednji pripremni meč, pošto ih je savladala Roma sa 0:1. Sautempton je savladao jedino Monako, a pred ovu utakmicu na poslednjoj proveri dobio ih je Viljareal sa 1:2. Inače, Pevci na poslednja dva viđanja nisu pobeđivali ovog rivala. Sada se bore da prekinu taj niz.

Mladen Stevanović na utakmici DORTMUND – LEVERKUZEN, igra 4+. U poslednje vreme ovi rivali igraju izuzetno efikasne mečeve. Prošle sezone bilo je 5:2 za Bajer i 4:3 za Borusiju, zanimljivo u oba susreta slavili su gosti. Samo dvaput u poslednjih deset međusobnih okršaja bilo je manje od četiri gola. Dortmund je u sezonu ušao utučen zbog zdravstvenog stanja Sebastijana Alea. Alternativa se još traži pa ćemo videti kako će se to odraziti na ekipu.

Idemo na Mozzart Bet Superligu Srbije, baveći se utakmicom TSC – NOVI PAZAR, čekajući jedinicu… TSC je u ova četiri kola čak tri puta igrao u gostima, sve derbije i nijedan nije izgubio. Jedini put kada je igrao na svom terenu bilo je protiv Javora i umalo nije izgubio u poslednjim minutima meča (0:0). Protiv Novog Pazara oni će voditi igru i diktirati ritam, dok su u prethodnim mečevima više na kontru tražili šanse i – nalazili ih.

Za kraj imamo prelaz 2-2, pravo sa terena Lige 1, odnonso sa utakmice KLEMRON – PSŽ. Sveci su apsolutni favorite koji su u protekle dve godine u dva navrata rešetali mrežu ovog rivala. Nećemo zato komentarisati dalje ovaj susret, budući da je jasno sve unapred.

I to bi bilo sve od Mladena Stevanovića, makar igre što se tiče. On nam je dalje pričao o sebi.

Trčanjem se bavim od 2007. godine, Učestvovao sam na više maratona i polumaratona (Beograd, Ljubljana, Čikago, Split, Dubrovnik Banja Luka)… Zatim tamikmičio sam se u ultramaratonu, trijatlonu… Dva puta sam završio Ironman triathlon (3,8 km plivanja/180km vožnje bicikla/42,2 km trčanja). Učesnik sam Svetskog prvenstva u trčanju na 10 metara (Sveti Martin na Muri), gde sam zauzeo 33. mesto. Godinu 2018. sam završio kao 7. Na svetu u trčanju na 6 časova, sa pretrčanih 82,3 km. Prošle godine sam na poziv Olimpijskog komiteta BiH učestvovao na Mediteranskim igrama u Grčkoj u disciplini akvaton”.

Hvala Mladenu Stevanoviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, koga smo na kraju naravno zamolili da se opredeli za tipovanje u Republici Srpskoj, odnosno u njegovom neposrednom okruženju.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mladen Stevanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu “Trojke iz Bloka”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN