kosarka

Sjajni kadeti Čačka 94 slavili protiv Dinamika, Borac demonstrirao silu u Nišu

U okviru 7. kola Triglav kadetske lige Srbije košarkaši Borca Mozzart otisnuli su se put Niša, gde ih je dočekao domaći Konstantin. Na kraju susreta, izabranici Vladimira Zlatanovića su deklasirali rivala, a rezultat je glasio 57:111 (15:32; 17:24; 9:30; 16:25).

Bila je ovo šesta pobeda momaka koji nastupaju u crveno-belim odorama u isto toliko utakmica. A samo igrači Mege i Partizana još mogu da se pohvale da do sada nisu osetili gorčinu poraza.

U narednom kolu košarkaši Borca Mozzart će ponovo gostovati, a rival će im biti Dinamik. Taj meč je planiran za sledeći vikend.

Što se tiče tabora Čačka 94 Quantox, posle niza poraza, uspeo je da slavi po drugi put u sezoni. Mladi igrači iz grada na Moravi su na domaćem parketu bili bolji od vršnjaka iz Dinamika, a kada je semafor označio kraj susreta, rezultat je glasio 68:56 (19:7; 20:24; 23:8; 6:17).

Posle sedam odigranih mečeva, izabranici Dejana Kolarevića imaju skor od dve pobede i pet poraza. Ti rezultati su dovoljni da se u ovom trenutku Čačak 94 Quantox nalazi na osmoj poziciji, koja vodi na završni turnir.

U sledećem kolu Čačani će kod kuće imati priliku da se sastanu sa SPD Radničkim, a taj meč je predviđen za naredni vikend.