ostalo

“Zimska škola sporta“ u organizaciji SC “Mladost“

Sportski centar “Mladost“, u saradnji sa sportskim klubovima iz Čačka organizuje sportski program pod nazivom “Zimska škola sportova“ za decu uzrasta od 5 do 8 godina.

Sportski program će biti realizovan od 9. do 12. januara u sportskim objektima grada Čačka.

  • Ovim sportskim programom sa jedne strane želimo da deci pružimo fizičke aktivnosti tokom praznika, a ujedno sa druge strane, deca će imati priliku da se upoznaju sa deset različitih sportova, kao što su: gimnastika, atletika, košarka, rukomet, odbojka, fudbal, džudo, rvanje, folklor i klizanje na ledu. Treba napomenuti da će deca aktivno učestvovati u svim sportskim aktivnostima pod strunim nadzorom sportskih trenera – poručuju iz Sportskog centra “Mladost“.

Po završetku celokupnog programa deca će dobiti sertifikate za pohađanje sportskog programa, a takođe imaće mogućnost i da izaberu neki od pomenutih sportova i da se priključe određenom sportskom klubu i da počnu da treniraju.

  • Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prijave svoju decu u Zimsku školu sportova. Učešće u programu je besplatno, a prijave su moguće na telefon 064/5344654 – navode iz SC “Mladost“.