fudbal

FK Borac: “Dodatna nastava’’ za najperspektivnije

Želeći da još više unaprede rad sa mladima u fudbalskom klubu Borac 1926 su odlučili da uvedu dodatne individualne treninge namenjene najtalentovanijim dečacima. Ovim dodatnim vidom rada sa najmlađima obuhvaćenu su najtalentovaniji dečaci rođeni od 2011. do 2015.godine.

 ‘’Sa ovim vidom rada smo krenuli od 15.marta. Trenutno se radi sa dve grupe  u kojima je 5-8 dečaka. Ovi individualni treninzi se održavaju dva puta sedmično i za cilj imaju poboljšanje elementarne tehnike, motorike i kontrole lopte. Jednostavno želimo deci da još više pružimo mogućnosti za napredak kroz individualne treninge i poklonimo dodatnu pažnju najperspektivnijim dečacima u pomenutim generacijama. Sve ovo se odvija u sklopu programa razvoja omladinske škole Borca, koja treba da bude temelj našeg kluba, bez obzira na prioritetan napredak prvog tima i plasman u viši rang takmičenja koji svi očekujemo’’ – rekao je generalni sekretar kluba Miloš Teofilović.

Dodatni individualni treninzi se održavaju na terenima Gradskog fudbalskog stadiona i besplatni su za naperspektivnije dečake. Takođe treba napomenuti da će se praviti i nove grupe kako bi sva deca imala priliku da dodatno napreduju i iskažu svoj fudbalski talenat.