ostalo

U Gradskoj upravi upriličen prijem za zlatne odbojkašice OŠ “Sveti Sava“

 Za odbojkašice Osnovne škole “Sveti Sava“, šampionke Srbije u kategoriji osnovnih škola na 12. Olimpijskim sportskim igrama učenika Srbije, danas je upriličen prijem u Gradskoj upravi.

Odbojkašica Sara Vranić je istakla da je ovaj pobednički tim već pet godina u istom sastavu.

  • Marljivo treniramo i to nam se vraća kroz uspehe, ovo nam nije prvi put da osvajamo državna prvenstva. Mi smo navikli na pobede, jer time se uvek vodimo, na svakom turniru nam je cilj da pobedimo – rekla je Sara.

Trener mladih odbojkašica, profesor fizičkog vaspitanja Slobodan Nikolić, istakao je da je ponosan na učenice koje su donele pehar.

  • Ova ekipa ima sjajan timski duh, jedna drugoj su izuzetna podrška, i ono što ih izdvaja od drugih ekipa su želja i motiv. Takođe, i način na koji igraju, jer svojim tempom nameću igru i pokazuju odakle dolaze. I ovom prilikom želim da im zahvalim, jer smo svi ponosni na njih – rekao je profesor Nikolić.

U ime grada Čačka, čestitke mladim odbojkašicama uputio je Miroslav Petković, pomoćnik gradonačelnika.

  • Veliko nam je zadovoljstvo što danas uživamo u društvu ovih divnih, skromnih i vaspitanih devojaka, koje su na turniru pokazale šta je taj naš čačanski inat i hemija između pravih sportistkinja, jer kada ste prvi u konkurenciji od 31 ekipe na Olimpijskim igrama osnovnih škola, to je zaista ogroman uspeh – rekao je Petković.

On je napomenuo da je najnoviji uspeh još jedan dokaz da je Čačak grad sporta.