ostalo

Humanitarni tiket u podne: Aleksa Balašević tipuje za Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” Sremska Kamenica

Idejni tvorac i prvi čovek “Megdana u Danskoj” očekuje jedinicu, u Turskoj tri plus!

Humanitarni tiket u podne: Aleksa Balašević tipuje za Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” Sremska Kamenica

Na početku današnjeg plemenitog listića podsećanje da je kompanija  MOZZART u okviru “Humanitarnog tiketa u podne” donirala 12.250.090,00 dinara. Niz dobitnika, do sad 170 poznatih ličnosti, koji su nastavili Dino Rađa, Aleksandar Đorđević i Žarko Laušević, pokušaće da produže reprezentativac u rvanju Aleksa Balašević, košarkaš Mladen Simeunović i vozač Novica Zekavica.

Sin je Olivere Đoleta Balaševića. Prvo je krenuo maminim stopama, ali se, kako kaže, posvetio “muškoj gimnastici” – rvanju. Bio je i član naše reprezentacije. Idejni je tvorac i prvi čovek “Megdana”. Poslednji “Megdan odabranih” okupio je najbolje MMA borce iz celog sveta. U Spensu je bilo preko 7.000 posetilaca. Balašević junior planira “Megdan mladih vitezova” u Sremskoj Mitrovici,   “Megdan” na Vidovdan i jedan pred kraj godine u Beogradu. Mesto održavanja biće  beogradska Arena.

Pored toga što je podržao MOZZART – ovo društveno odgovorno poslovanje učešćem u Humanitarnom tiketu u podne Aleksa je odgovorio na pitanja za rubriku “Pet na pet”.

Sad se okrećemo Aleksinom plemenitom listiću koji započinjemo utakmicom iz Danske, MIDTJILAND – BRONDBI. Reč je o finalnoj utakmici kupa. Domaći na poslednjih pet utakmica imaju tri poraza i dva trijumfa. I Brondbi ima isti skor. Gosti imaju bolji međusobni skor, 18:18: 30, a identične su najubedljivije pobede od po 5:0. Brondbi je dobio poslednji međusobni okršaj sa 2:1.

“Očekujem jedinicu”.

Naredna destinacija je Rumunija, Plej aut grupa, BOTOŠANI – MEDIJAŠ. Istorijski posmatrano skor je ujednačen, 4:7:4, uz najubedljiviju pobedu gostujućeg sastava od 3:0. Takođe, Gaz Metan je poslednji okršaj dobio sa 2:0. Gaz je lider lige sa sedam bodova viška u odnosu na rivala koji je treći. Botošani iz poslednjeg mini ciklusa imaju tri pobede i remi. Medijaš ima jedan poraz iz pet poslednjih duela.

“Pokušaću sa golovima, tri plus”.

Prelazimo u Tursku, KASIMPAŠA  – KONJA. Po plasmanu na tabeli gosti su favoriti u meču. Međutim, bodovi im nisu potrebni, osim da ostvare što bolji plasman na sredini tabele. Domaćima bi bod ili tri svakako dobro došao. U nizu su od tri poraza. Konja ima četiri remija i pobedu iz poslednjih pet mečeva. Na međusobnim okršajima rivala uglavnom su mreže bile pune.

“Tri plus”.

I poslednja odrednica na plemenitom listiću je Ostrvo. Druga utakmica polufinalne serije između ČARLTONA i DONKASTERA. Domaći su slavili u prvom meču sa 2:1. Čarlton ima niz od četiri pobede sa jednim primljenim golom. Remi, pobeda, poraz je niz gostujućeg tima. Istorijski gledano domaći su u prednosti, 5:2:3.

“Prelaz iz jedan u jedan”, zaključio je Balašević junior.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com