ostalo

NAGRADA ČAČKA 2024

Biciklistički klub Borac prema kalendaru takmičenja Biciklističkog saveza Srbije organizuje biciklističku trku za Kup Srbije pod nazivom NAGRADA ČAČKA 2024 , u subotu 04.05.2024.godine.
Ovo je druga trku u okviru ovogodišnje Kupa Srbije u drumskom biciklizmu.
Kompletan program takmičenja održaće se selu Ježevica , na raskrsnici puteva Grujanske kose i Banjičkog puta gde će biti start i cilj.
Staza trke je kružna i ide lokalnim putevima u selima Ježevica i Banjica, Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo lokalnim putem ka Ježevici do Euro Beta( Marine Vodenice), levo uzbrdo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta.
Start preve kategorije biće u 11.00 sati, a ostale kategorije startuju prema propozicijama koje Vam
dostavljamo. Program bi se završio oko 17.00 sati. U pomenutom intervalu saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen.
Posle prve trke u generalnom plasmanu seniora vode biciklisti iz Sombora kako pojedinačno tako i ekipno, dok su biciklisti Borca na drugom mestu. Ovo će biti lepa prilika za domaće bicikliste da pokušaju preuzeti vođstvo u Kupu Srbije. Raduje nov podmladak kluba koji je pobedio na prvom Kupu Srbije u Erdeviku u kategorijama dečaka do 9 i 11 godina, a  pred domaćom publikom imaće priliku da pokažu svoj potencijal.
Trka će imati međunarodni karater jer su svoje učešće najavili biciklisti iz Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije.